• Aachi Masala Gulab Jamun, 200 gr

Aachi Masala Gulab Jamun, 200 gr

  • Gulab Jamun is een van India's meest populaire desserts! Dit heerlijk dessert bestaat uit ronde balletjes, traditioneel gemaakt van verdikte melk en gedrenkt in suikersiroop. Serveer Gulab Jamun warm of op kamertemperatuur; ook erg lekker met ijs!
  • Merk: Aachi Masala
  • Nog niet gewaardeerd : Uw review toevoegen
  • 2,09 Incl. btw

  • wishlist : or compare:
  • voor 15.00 uur besteld is morgen in huis
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Informatie

Bereiding
Vermeng water met de gulab jamun mix en maak er een glad beslag van. Laat het 5-7 minuten rusten. Maak vervolgens kleine balletjes (100 gr mix = 20-25 balletjes) en frituur deze in olie of ghee op laag vuur. Wanneer ze goudbruin van kleur zijn doe je de balletjes in de suiker siroop. Laat ze hierin liggen tot ze de siroop absorberen en zacht worden.

Suiker Siroop - vermeng 400 gr suiker met 400 ml water, kook dit 15 minuten. Voeg naar wens rozenwater of cardamom poeder toe.

Preparation

Add ¼ measure of water to one portion of Aachi gulab jamun Mix and mix gently to smooth lump free dough. Set aside for 5-7 minutes. Make small balls (100 gms mix-20 to 25 balls) deep fry in oil or ghee in low flame, until deep golden brown and drop them into sugar syrup.
Soak till the jamuns absorb the sugar syrup and becomes soft and smooth.

Sugar Syrup – measure 400 gms of sugar ( 100gm jamun mix) and mix with equal quantity of water, boil for 15 minutes. 
Add rose essence or cardamom powder as desired.
Scroll To Top

Design by Crivex | Powered by Lightspeed RSS

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »