Chakra Ragi Flour, 1 kg
Ragi Flour is een rode meel die ook bekend staat als kurakkan flour, red millet flour of finger millet flour. Het bevat een rijke hoeveelheid voedzame vitamines en mineralen en is van nature glutenvrij. Glutenvrij
Home » Glutenvrij » Granen
De resultaten filteren
Resultaten sorteren
Categorieën
Recent bekeken
Ragi Flour is een rode meel die ook bekend staat als kurakkan flour, red millet flour of finger millet flour. Het bevat een rijke hoeveelheid voedzame vitamines en mineralen en is van nature glutenvrij. Glutenvrij
Ragi, ook wel finger millet (vingergierst), staat bekend om haar zeer hoge voedingswaarden, ragi bevat veel calcium en vezels. Daarnaast bevat ragi geen gluten en is dus ook erg geschikt voor mensen met een glutenallergie. Glutenvrij
Millet (gierst) is glutenvrij, het heeft een lichtzoete smaak en je kunt het eten als vervanger van rijst, quinoa en couscous. Ook kun je er een lekker ontbijt van maken in combinatie met gedroogd fruit en honing Glutenvrij
Dit roomwit gekleurde meel is gemaakt van gedroogde zwarte urad linzen die zijn gepeld en gesplitst. Het wordt gemengd met rijst of tarwemeel om bijvoorbeeld dosa pannenkoeken te maken, uttappam (een soort pannenkoek) en idli.
Aval in tamil en rijst vlokken in het Engels. Dit is een makkelijk verteerbare snack, evenals een hele maaltijd. Aval kan worden geweekt in water of melk om het zachter te maken. Lekker als avond snack met suiker maar ook als ontbijt. Glutenvrij
Red boiled rijst, ook wel red matta rijst, bevat weinig calorieën. Al degenen die zich bewust zijn van de calorieën die ze verbruiken zouden deze rijst variatie beslist eens moeten proberen. De korrels van red boiled rijst (ook wel red matta) zijn geelac
Millet (gierst) is glutenvrij, het heeft een lichtzoete smaak en je kunt het eten als vervanger van rijst, quinoa en couscous. Ook kun je er een lekker ontbijt van maken in combinatie met gedroogd fruit en honing Glutenvrij
Rijstmeel is populair in Zuid-India en kan op veel manieren worden gebruikt. Dit van nature glutenvrij meel kan worden gemengd met andere meel om te bakken en wordt meestal gebruikt als een alternatief van tarwe meel.
Millet (gierst) is glutenvrij, het heeft een lichtzoete smaak en je kunt het eten als vervanger van rijst, quinoa en couscous. Ook kun je er een lekker ontbijt van maken in combinatie met gedroogd fruit en honing Glutenvrij
Sona Masoori Rijst is een witte aromatische rijst van goede kwaliteit. Sona Masoori bevat minder zetmeel dan basmatirijst en is daarom erg gezond en makkelijk te verteren. Glutenvrij
Kikkerwtenmeel (ook wel gram flour, chickpea flour of besan flour) wordt veel gebruikt in de Indiase keuken. Het is een lichtgeel gekleurd meel met een fijne textuur. Het heeft een nootachtige smaak, een hoog eiwitgehalte en bevat geen gluten.
Red boiled rijst, ook wel red matta rijst, bevat weinig calorieën. Al degenen die zich bewust zijn van de calorieën die ze verbruiken zouden deze rijst variatie beslist eens moeten proberen. De korrels van red boiled rijst (ook wel red matta) zijn geelac
Sona Masoori Rijst is een witte aromatische rijst van goede kwaliteit. Sona Masoori bevat minder zetmeel dan basmatirijst en is daarom erg gezond en makkelijk te verteren. Glutenvrij
Fenu greek or venthaya is an commonly used dried spice ingredient in our kitchen like curry dals, vegetable dishes, pickles and various spice mixes like sambar powder
Wit maïsmeel wordt gemalen van gedroogde maïskorrels en is fijn in textuur. Een interessant ingrediënt bij het bakken van tortilla’s, muffins, pannenkoeken en maïsbrood.
Dosa is een dunne, krokante en hartige pannenkoek, een gerecht dat erg populair is in Zuid-India. Met deze mix kunt u eenvoudig Dosa maken, erg lekker in combinatie met tomaten chutney en sambar. Glutenvrij
Kwaliteit Verzekerd