Chakra Asafoetida LG, 50 gr
Asafoetida (Perunkayam) poeder verrijkt de smaak van elk Indiaas gerecht. De natuurlijke eigenschappen zorgen voor een goede vertering.
Home » Kruiden » Specerijen
De resultaten filteren
Resultaten sorteren
Categorieën
Recent bekeken
Asafoetida (Perunkayam) poeder verrijkt de smaak van elk Indiaas gerecht. De natuurlijke eigenschappen zorgen voor een goede vertering.
Gedroogde chilliepepers kunt u gebruiken in uw gerechten om meer diepte, smaak en nuance te creeëren.
Tamarinde is een zoet, pittige groente uit India en wordt vaak gebruikt als een natuurlijk zuur ingrediënt in gerechten in heel India. Deze pitloze tamarinde is de vrucht van de tamarinde zonder de zaden, hierdoor is het gemakkelijker te gebruiken voor he
Korianderpoeder, ook wel bekend als ketoembar of dhania, is gemalen korianderzaad en kan worden gebruikt voor bijvoorbeeld groentegerechten, sauzen en oosterse gerechten. Koriander is goed voor de eetlust en spijsvertering.
Deze specerij geeft de gele kleur aan curry poeder en wordt vaak gebruikt in mosterd.Kurkuma varieert in kleur van donker oranje aan licht bruin maar wanneer gedroogd en tot poeder vermalen is het altijd helder geel.
Aachi Garam Masala is een combinatie van zwarte peper en aromatische kruiden in poedervorm. Het verhoogt het aroma en de smaak van uw gerechten.
Asafoetida (Perunkayam) verrijkt de smaak van elk Indiaas gerecht. De natuurlijke eigenschappen zorgen voor een goede vertering.
Himalayan salt, also known as Himalayan crystal salt, is a type of rock salt best known for its striking pink color which comes from the natural presence of several trace minerals, including magnesium and iodine. Himalayan salt is unrefined and hand-mined
Biryani is een traditioneel Indiaas gerecht. Met deze kruidenmix maakt u nu de heerlijkste biryani zelf! Voeg naar eigen smaak verse groenten, vlees, kip of vis toe in combinatie met basmatirijst en geniet van dit heerlijke gerecht.
Deze crushed chillies zijn uitermate geschikt wanneer u uw gerechten wat pittiger wilt maken . In tegenstelling tot andere specerijen volstaat een kleine hoeveelheid crushed chillies om uw gerecht een heerlijke pittige smaak te geven.
Eén van die geheime ingrediënten uit India zijn de currybladeren. Deze gedroogde curry bladeren geven uw gerecht de smaak en het heerlijke aroma uit de Indiase keuken.
Komijnpoeder, ook wel bekend als djinten of jeera, is gemalen komijnzaad. Deze specerij heeft een heerlijke nootachtige smaak en een kruidige geur.
Komijn is een essentieel ingrediënt bij het bereiden van curry's, rijstgerechten en hapjes. Het is goed te combineren met koriander en kruidenmengsels zoals Garam Masala en Curry poeder. Komijn wordt dan ook in vrijwel elk gerecht in India gebruikt.
Deze gele harde zaadjes zijn bijna vierkant. Fenegriek is een zeer krachtige specerij en speelt een essentiële rol in de smaak van curry poeder. De bittere en zoete smaak wordt gebruikt in soepen, dals en groente, vis en zeevruchten curry´s.
Een traditionele currypoeder voor uw heerlijke vegetarische of non vegetarische curries!
Deze groen-gele zaadjes zijn de gedroogde vruchten van een plant. Deze intense en zeer aromatische zaden hebben een zoete smaak. Venkel zaden worden gebruikt in vlees, vis en groenten curry's maar kunnen ook worden gebruikt als mondverfrisser.
Kwaliteit Verzekerd