Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Idiyappam is een Zuid-Indiase specialiteit en wordt meestal gegeten als ontbijt of als avondeten. Idiyappam wordt gemaakt van dunne sliertjes van het meel welke vervolgens worden gestoomd. Chamba houd in dat de basis van het product rode rijst is. Lees meer..
Bereiding
Meng 3 kopjes Aachi idiyappam Poeder met 4 1/2 kopjes kokend water en zout naar eigen smaak toe. Meng goed en kneed het tot een glad deeg. Haal het deeg door een idiyappam pers en leg ze op de vorm welke is ingevet met olie, stoom dan de idiyappam gaar en serveer ze warm.
Preparation
To 3 cups of Aachi Idiyappam Powder, add 4 1/2 cups of boiling water and salt to taste. Mix well and knead to make smooth dough. Squeeze through an idiyappam press over the idly moulds greased with oil. Steam cook and serve hot. Now tasty Aachi Idiyappam is ready.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen