Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Gulab Jamun is een van India's meest populaire desserts! Dit heerlijk dessert bestaat uit ronde balletjes, traditioneel gemaakt van verdikte melk en gedrenkt in suikersiroop.
Serveer Gulab Jamun warm of op kamertemperatuur; ook erg lekker met ijs!
Lees meer..
Gulab Jamun is een van India's meest populaire desserts! Dit heerlijk dessert bestaat uit ronde balletjes, traditioneel gemaakt van verdikte melk en gedrenkt in suikersiroop.
Serveer Gulab Jamun warm of op kamertemperatuur; ook erg lekker met ijs!
Tarwebloem, vaste stoffen van melk, plantaardig vet, maltodextrine, rijsmiddel (E500 (ii)) - natriumcarbonaat en zuurteregelaar (E296) - appelzuur.
Energiewaarde / Calorieën: 1737 kJ/515 kcal
Vet: 16,5 gr
Waarvan verzadigd: 13,8 gr
Koolhydraten: 50,17 gr
Waarvan suikers: 19,3 gr
Proteïne: 16,5 gr
Zout: 0 gr
200 gr
Dit product bevat gluten.
Dit product is verpakt in een omgeving waar ook pinda's, noten, sesamzaden, soja, mosterd, sulfiet en zuivelproducten worden verwerkt.
In een koele en droge plaats bewaren. Breng de inhoud na openen over in een luchtdichte container.
Stap 1: Voeg 1/2 maatschepje water toe aan 1 portie van de afgemeten mix en meng voorzichtig voor een glad, klontervrij deeg. Laat het 5-7 minuten rusten.
Stap 2: Maak kleine balletjes (voor 200 gram mix: 45-50 balletjes).
Stap 3: Frituur in olie / ghee op een laag vuur tot diep goudbruin en druppel hetzelfde in de suikersiroop. Drenk de jamun in de suikersiroop totdat deze volledig is opgenomen (30 minuten) en serveer.
Suikersiroop: meet 800 gram suiker af (voor 200 gram jamun-mix) en meng dit met een gelijke hoeveelheid water, kook het gedurende 15 minuten. Voeg desgewenst rozen essense of kardemompoeder toe.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen