Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Met Pav Bhaji Masala maak je een populair Indiaas fastfood waar broodjes worden geserveerd met pittige gepureerde groenten en een klodder boter. Fastfood wordt niet beter dan dit! Lees meer..
Snel en eenvoudig te bereiden
Gezond en laag in calorieën
Met Pav Bhaji Masala maak je een populair Indiaas fastfood waar broodjes worden geserveerd met pittige gepureerde groenten en een klodder boter. Fastfood wordt niet beter dan dit!
Rode chilipoeder, koriander, komijn, droge mango, zout, knoflook, venkel, zwarte peper, zwart zout, kruidnagel, zwarte kardemom, droge gember, kaneel, foelie, zuurteregelaar E-330.
Energiewaarde / Calorieën: 1306,8 kJ/312 kcal
Vet: 11,53 gr
Waarvan verzadigd: 1,33 gr
Koolhydraten: 41,33 gr
Waarvan suikers: 2,6 gr
Proteïne: 10,8 gr
Zout: 8 gr
200 gr.
Komijn: geeft een noot- en peperachtige smaak aan gerechten. Te gebruiken in bijvoorbeeld curry of chili.
Koriander: het blad geeft een citroenachtige smaak, terwijl de zaden een licht zoete, anijsachtige smaak hebben.
Knoflook: heeft kenmerkende smaak en kan worden gebruikt in tal van gerechten.
Venkel: bevordert de spijsvertering en geeft een frisse adem. Thee getrokken van venkel wordt gebruikt tegen hoesten.
Kruidnagel: geeft een kruidachtige en pikante smaak aan gerechten.
Kardemom: kruidachtige plant uit de gemberfamilie. Het heeft een scherpe geur en de smaak is zoet met een hint naar citroen, kamfer en bergamot. De groen variant zorgt voor pit en frisheid. De zwarte variant is geschikt voor meer krachtige gerechten zoals curry’s en stoofpotten.
Gember: heeft een intense scherpe smaak. Toepasbaar in bijvoorbeeld nagerechten, brood of koekjes. In India wordt het veel gebruikt bij vis.
Kaneel: te gebruiken bij zowel pittige als zoete gerechten door de heerlijk warme en zoete smaak.
Foelie: de zaadmantel die om de nootmuskaat heen zit. Te gebruiken in zoete desserts (rijstpap) of bij vis, soepen en sauzen.
Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, schelpdieren, soja, sulfiet, vis en weekdieren worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.
In een koele en droge plaats bewaren. Tot 2 jaar na productiedatum houdbaar. Breng de inhoud na openen over in een luchtdichte container. Na openen beperkt houdbaar.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen