Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Het wordt heet, zeer heet!
Beschouw je jezelf als een specerijenjunkie?
Houd veel water en zoetigheid bij de hand, want we gaan je een lijst geven met 5 waanzinnig hete en pittige Indiase gerechten die mogelijk een kwart van je smaakpapillen kunnen verschroeien.
Voordat je je verdiept in deze mond verdovende, pittige traktatie, willen we je waarschuwen dat je misschien enkele uren in de badkamer zult doorbrengen met spijt van jouw beslissing. Bhut Jolokia, algemeen bekend als Ghost-peper, is voldoende om het voedsel op de schaal in brand te steken.
Dalle pickle is een zeer hete en pittige pickle gemaakt van in olie en kruiden ingelegde dalle pepers. Het is een pikante aroma en slechts een klein beetje ervan kunnen jouw maaltijd waanzinnig pittig maken. Wij staan ervoor in...
Kolhapur en kruiden zijn synoniem met elkaar. Dit vurige stuk kip is een specialiteit van Kolhapur en is gemaakt van Kolhapuri mirchi.
De naam zegt het al! Deze dieprode hete bereiding is een dikke / half jus schapenvlees curry bereid in een saus van wrongel en hete kruiden zoals rode pepers.
Met een van de meest pittige en aromatische gerechten uit Tamil Nadu, Chicken Chettinad, duurt het niet lang voordat je uit je comfortzone komt. Zet je schrap voor de impact, want het kan je met een verschroeide tong achterlaten.
Reacties
Wees de eerste om te reageren...