Havermout is gedroogde, gepelde en geknipte haver. Havermout wordt gebruikt als ontbijt in papvorm, als ingrediënt van muesli en kan in brood en gebak worden toegepast.
Chiazaden kunnen als topping aan ander voedsel worden toegevoegd of in smoothies, ontbijtgranen, energierepen, mueslirepen, yoghurt, tortilla's en brood worden gedaan.
Goji bessen zijn afkomstig van de boksdoorn en worden al meer dan 600 jaar geteeld. De boksdoorn kan wel drie meter hoog worden, heeft langwerpige groene bladeren, lange doornen en paarse bloemen.
Deze biologische bulgur is gemaakt van harde tarwe en wordt veel gebruikt in de Turkse, Arabische, Indiase en mediterrane keuken. Het heeft een licht notige smaak.
Couscous is een graan dat veelal in de Noord-Afrikaanse keuken wordt gebruikt. Van grof gemalen durumtarwe worden balletjes gevormd die vervolgens worden gedroogd.
De Biologische pompoenpitten zijn gemakkelijk roosteren. Sprenkel ze vervolgens over yoghurt, over een toetje of soep, meng door je granola, een salade of door je favoriete notenmix.
De biologische geteelde zonnebloempitten kunnen rauw of geroosterd gegeten worden, maar zijn ook gefrituurd heel erg lekker. Gebruik ze in diverse gerechten.
Deze biologische rode rijst is een stevige volkoren rijst en heeft een nootachtige smaak. Je kan het vergelijken met jasmijnrijst, een beetje steviger en natuurlijk met een rode kleur.