Ajwain of Ajowan (koningskomijn) wordt in Inda veel gebruikt in broden, taarten en in groenten-, curry- en dahlgerechten en bij vis. Tevens is het smaakvol bij bonen of aardappelen. Veelal wordt het gekookt, geroosterd of even meegebakken in olie of boter
Phool Makhana kunnen worden gekookt of geroosterd om als snack te eten, of tot meel worden gemalen voor gebruik in bakken, puddingen en snoepjes, of worden gemengd in gerechten zoals de kleverige rijstknoedel die bekend staat als bajang en in desserts.
Tamarinde smaakt zurig en kan net als azijn of citroensap gebruikt worden om vlees malser te maken. Het kan toegepast worden in bijvoorbeeld chutneys, curry's, sauzen, marinades of stoofschotels.
Komijn is een essentieel ingrediënt bij het bereiden van curry's, rijstgerechten en hapjes. Het is goed te combineren met koriander en kruidenmengsels zoals Garam Masala en Curry poeder.
Chicken 65 Masala zorgt voor een pittig kipgerecht en wordt in India veel gemaakt als voorgerecht of als snelle snack. Deze kruidenmix is gemaakt op basis van 100% pure en aromatische kruiden en specerijen zoals de mensen in Zuid India gewend zijn
Kasjmiri peper is een hoge kwaliteit peper welke groeit in de beste groei regio's van India. Dankzij de luchtdichte verpakking blijft de kwaliteit bewaard. Een must have voor in de keuken.
Eén van die geheime ingrediënten uit India zijn de currybladeren. Deze gedroogde curry bladeren geven uw gerecht de smaak en het heerlijke aroma uit de Indiase keuken.
Steenzout is gezonder dan normaal tafelzout, door de hoeveelheid sporenelementen en mineralen die steenzout bevat, bijvoorbeeld calcium, kalium, magnesium, zwavel, zink en ijzer. Dat betekent dat je veel minder zout nodig hebt voor een zoute smaak.
Biryani Masala gebruik je om een heerlijke gemengde rijstschotel te maken. Biryani wordt gemaakt met kruiden, rijst, groenten of vlees. Dit smaakvolle gerecht is gemakkelijk te bereiden. Je kunt het zowel vegetarisch als niet-vegetarisch bereiden.
Gedroogde curryblaadjes zijn aromatische bladeren die vaak worden gebruikt in de Indiase keuken en andere Aziatische gerechten. Ze voegen een heerlijke smaak en geur toe aan curry's, stoofschotels, soepen en sauzen.
TRS nigella zaden zijn bijna geurloos en hebben een milde peperige smaak. Deze kun je versterken door ze te roosteren of aan te bakken in een olie naar jouw keuze.
Sindhi Biryani is een traditioneel biryani recept uit de Pakistaanse provincie Sindh. Sindhi Biryani onderscheidt zich van andere biryani alternatieven omdat het wordt bereid met een gezonde portie aardappelen samen met het gebruikelijke vlees en rijst.
Ajwain of Ajowan (koningskomijn) wordt in Inda veel gebruikt in broden, taarten en in groenten-, curry- en dahlgerechten en bij vis. Tevens is het smaakvol bij bonen of aardappelen. Veelal wordt het gekookt, geroosterd of even meegebakken in olie of boter