Knoflook en gember paste is een essentieel onderdeel in de Indiase keuken. Een theelepel van deze pasta is vergelijkbaar met 2,5 cm gember en 2 teentjes knoflook.
Knoflook en gember pasta is een essentieel onderdeel in de Indiase keuken. Een theelepel van deze pasta is vergelijkbaar met 2,5 cm gember en 2 teentjes knoflook.
Deze robuuste miso staat ook wel bekend als Genmai Miso. Miso is een echte Japanse smaakmaker. De heerlijke pasta is ideaal om je gerecht meer smaak te geven.
Deze zurige gember paste past ideaal bij diverse Indiase gerechten. De ingrediënten zijn speciaal op elkaar afgestemd om de authentieke Indiase smaken naar voren te halen.
Deze zurige knoflook paste past ideaal bij diverse Indiase gerechten. De ingrediënten zijn speciaal op elkaar afgestemd om de authentieke Indiase smaken naar voren te halen.
Lemon Rice Paste is een heerlijke kruiden paste met als hoofdbestanddeel limoen, welke toegevoegd kan worden aan de gekookte rijst om jouw rijstschotel in een handomdraai heerlijk op smaak te brengen.
Tomato Rice Paste is een heerlijke kruiden paste met als hoofdbestanddeel tomaten, welke toegevoegd kan worden aan de gekookte rijst om jouw rijstschotel in een handomdraai heerlijk op smaak te brengen.
Tamarinde heeft een smaakvolle zure smaak met een vleugje zoetheid die over de hele wereld wordt gebruikt als natuurlijk zuur ingrediënt en ter vervanging van citroen en azijn. Tamarind is tevens een goede bron voor vitamine C.
Tamarinde heeft een smaakvolle zure smaak met een vleugje zoetheid die over de hele wereld wordt gebruikt als natuurlijk zuur ingrediënt en ter vervanging van citroen en azijn.
Curry Leaf Rice Paste is een heerlijke kruiden paste met als hoofdbestanddeel curry bladeren, welke toegevoegd kan worden aan de gekookte rijst om jouw rijstschotel in een handomdraai heerlijk op smaak te brengen.
Garlic Kulambu Rice Paste is een heerlijke kruiden paste met als hoofdbestanddelen tomaten en knoflook, welke toegevoegd kan worden aan de gekookte rijst om jouw rijstschotel in een handomdraai heerlijk op smaak te brengen.