Ajwain of Ajowan (koningskomijn) wordt in Inda veel gebruikt in broden, taarten en in groenten-, curry- en dahlgerechten en bij vis. Tevens is het smaakvol bij bonen of aardappelen. Veelal wordt het gekookt, geroosterd of even meegebakken in olie of boter
Phool Makhana kunnen worden gekookt of geroosterd om als snack te eten, of tot meel worden gemalen voor gebruik in bakken, puddingen en snoepjes, of worden gemengd in gerechten zoals de kleverige rijstknoedel die bekend staat als bajang en in desserts.
Tamarinde smaakt zurig en kan net als azijn of citroensap gebruikt worden om vlees malser te maken. Het kan toegepast worden in bijvoorbeeld chutneys, curry's, sauzen, marinades of stoofschotels.
Kasjmiri peper is een hoge kwaliteit peper welke groeit in de beste groei regio's van India. Dankzij de luchtdichte verpakking blijft de kwaliteit bewaard. Een must have voor in de keuken.
Komijn is een essentieel ingrediënt bij het bereiden van curry's, rijstgerechten en hapjes. Het is goed te combineren met koriander en kruidenmengsels zoals Garam Masala en Curry poeder.
TRS nigella zaden zijn bijna geurloos en hebben een milde peperige smaak. Deze kun je versterken door ze te roosteren of aan te bakken in een olie naar jouw keuze.
Biryani Masala gebruik je om een heerlijke gemengde rijstschotel te maken. Biryani wordt gemaakt met kruiden, rijst, groenten of vlees. Dit smaakvolle gerecht is gemakkelijk te bereiden. Je kunt het zowel vegetarisch als niet-vegetarisch bereiden.
Chicken 65 Masala zorgt voor een pittig kipgerecht en wordt in India veel gemaakt als voorgerecht of als snelle snack. Deze kruidenmix is gemaakt op basis van 100% pure en aromatische kruiden en specerijen zoals de mensen in Zuid India gewend zijn
Eén van die geheime ingrediënten uit India zijn de currybladeren. Deze gedroogde curry bladeren geven uw gerecht de smaak en het heerlijke aroma uit de Indiase keuken.
Kashmiri chili poeder is een waardevol ingrediënt voor diegenen die op zoek zijn naar een milde, kleurrijke toevoeging aan hun gerechten zonder overmatige hitte.
Ajwain of Ajowan (koningskomijn) wordt in Inda veel gebruikt in broden, taarten en in groenten-, curry- en dahlgerechten en bij vis. Tevens is het smaakvol bij bonen of aardappelen. Veelal wordt het gekookt, geroosterd of even meegebakken in olie of boter
Met deze Chicken Curry Masala maak je jouw eigen Indiase kip curry met deze kant en klare kruidenmix. Deze authentieke Zuid- Indiase curry zorgt voor een heerlijk pittig en aromatisch gerecht.