Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Horse Gram staat bekend om zijn uitzonderlijke voedingsprofiel en talrijke gezondheidsvoordelen. Horse Gram is de meest eiwitrijke linze die op aarde wordt gevonden en is laag in koolhydraten en vet. Horse gram is rijk aan calcium en ijzer. Lees meer..
100% natuurlijk zonder toevoegingen
100% plantaardig
Gezond en laag in calorieën
Geschikt voor vegetarisch eten
Horse Gram (Macrotyloma uniflorum) wordt geteeld in India, Zuidoost-Azië en in Afrika. Horse Gram staat bekend om zijn uitzonderlijke voedingsprofiel en talrijke gezondheidsvoordelen. Horse Gram is de meest eiwitrijke linze die op aarde wordt gevonden en is laag in koolhydraten en vet. Horse gram is rijk aan calcium en ijzer.
Deze zorgen voor een optimale energie, spierkracht, gereguleerde synthese van rode bloedcellen en versterkte botten. Bovendien levert het ook ruime hoeveelheden van de B-vitamines, die de normale metabolische werking van cellen garanderen.
Daarom is het geen verrassing dat paardengram tegenwoordig wereldwijd op grote schaal wordt geconsumeerd, in de vorm van gekiemde of gekookte zaden, als een gezondheidsdrank gemaakt met het gemalen poeder, evenals in traditionele Indiase gerechten zoals dals, soepen en salades. .
Horse Gram is ook bekend als Kulthi in Hindi, Kulthikalai in Bengaals, Kollu in Tamil, Ulavalu of Guggillu in Telugu, Hurule in Kannada.
Paarden gram.
Energiewaarde / Calorieën: 753,62 kJ/180 kcal
Vet: 1 gr
Waarvan verzadigd: 0 gr
Koolhydraten: 32 gr
Waarvan suikers: 1 gr
Vezels: 16 gr
Proteïne: 12 gr
Zout: 0 gr
Natrium: 0 mgr
500 gr.
Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, schelpdieren, soja, sulfiet, vis en weekdieren worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.
In een koele, donkere en droge plaats bewaren. Breng de inhoud na openen over in een luchtdichte container.
De linzen dienen circa 7 tot 8 uur te worden geweekt.
Breng de linzen aan de kook en laat het hierna sudderen. De kooktijd bedraagt circa 2 uur.
Tip: week de linzen in heet water (tegen het kookpunt). De weektijd wordt hierdoor verkort naar circa 1 tot 3 uur.
De linzen zijn bij uitstek geschikt voor het bereiden van curry's. Ook kan horse gram worden toegevoegd aan salades.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen