Nellore Fish Biryani Masala (rijst kruiden mix) - Geenaardappels.nl

€0,79
Toevoegen aan winkelwagen

Aachi Masala Nellore Fish Biryani Masala (rijst kruiden mix)

Aachi Masala Nellore Fish Biryani Masala (rijst kruiden mix)
€0,79 Incl. btw
Niet op voorraad

Fish Biryani Masala is een complete kruidenmix voor het maken van een heerlijke Fish Biryani in Nellore stijl. De samenstelling van de kruidenmix is net een tikje anders dan de ‘normale’ fish biryani. Lees meer..

Artikelnummer:
228190431


Keurmerk webwinkel
  • Achteraf betalen

    eerst ontvangen, dan betalen
  • Veilig betalen

    met SSL certificaat
  • Snelle levering

    voor 15.00 besteld vandaag verzonden
  • Gratis verzending

    vanaf € 49,-

Nellore Fish Biryani Masala (vis biryani kruidenmix)


Nellore Fish Biryani Masala 100% natuurlijk zonder toevoegingen
Nellore Fish Biryani Masala Snel en eenvoudig te bereiden

Fish Biryani Masala is een complete kruidenmix voor het maken van een heerlijke Fish Biryani, in Nellore stijl, wat een gelaagd rijstgerecht is, gemaakt met vis (bijvoorbeeld kabeljauw of een andere stevige soort witvis), rijst, specerijen en kruiden. De samenstelling van de kruidenmix is net een tikje anders dan de ‘normale’ fish biryani.

Maak nu jou eigen Indiase Fish Biryani rijstschotel met deze kant en klare kruidenmix.

Ingrediënten Nellore Fish Biryani Masala

Rode chilipoeder, knoflook, sesam wit, kaneel, kruidnagel, laurier, venkel, kardemom, zout.

Voedingswaarde per 100 gr

Energiewaarde / Calorieën: 1167,81 kJ/279,11 kcal
Vet: 8,49 gr
Waarvan verzadigd: 1,49 gr
Koolhydraten: 41,39 gr
Waarvan suikers: 0,67 gr
Proteïne: 9,29 gr
Zout: 8 gr

Verpakking

40 gr.

Uitleg ingrediënten

Knoflook: heeft kenmerkende smaak en kan worden gebruikt in tal van gerechten.
Sesamzaad: aromatisch met een nootsmaak.
Kaneel: te gebruiken bij zowel pittige als zoete gerechten door de heerlijk warme en zoete smaak.
Kruidnagel: geeft een kruidachtige en pikante smaak aan gerechten.
Laurier: heeft een wat bittere houtachtige smaak. Geeft extra diepte aan gerechten zoals stoofvlees, soep, kip of bolognese.
Venkel: bevordert de spijsvertering en geeft een frisse adem. Thee getrokken van venkel wordt gebruikt tegen hoesten.
Kardemom: kruidachtige plant uit de gemberfamilie. Het heeft een scherpe geur en de smaak is zoet met een hint naar citroen, kamfer en bergamot. De groen variant zorgt voor pit en frisheid. De zwarte variant is geschikt voor meer krachtige gerechten zoals curry’s en stoofpotten.

Allergeneninfo

Dit product bevat sesam.

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, schelpdieren, soja, sulfiet, vis en weekdieren worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Bewaaradvies

In een koele en droge plaats bewaren. Tot 2 jaar na productiedatum houdbaar. Breng de inhoud na openen over in een luchtdichte container. Na openen beperkt houdbaar.

Bereiding Nellore Fish Biryani Masala

Voor de bereiding van 500 gram vis:

  1. Marineer de schone stukken vis met 2 eetlepels Aachi Nellore Fish Biryani Masala en citroensap en eventueel zout.
  2. Laat dit 10 tot 15 minuten in de koelkast marineren.
  3. Bak de vis en zet dit apart.
  4. Verhit 100 milliliter ghee en 100 milliliter olie in een rijstkoker.
  5. Voeg de volgende hele specerijen toe: Klein stukje kaneel, 3 kruidnagel, 2 peulen kardemom, 2 steranijs en een laurierblad.
  6. Verhit dit 1 minuut.
  7. Voeg 150 gram gesneden ui toe en fruit dit goudbruin.
  8. Voeg 70 gram gember/knoflook paste en 2 door de lengte gesneden groene peper toe.
  9. Laat dit enige tijd meebakken.
  10. Voeg 100 gram gesneden tomaat toe en kook dit totdat het zacht wordt.
  11. Voeg gesneden koriander- en muntblaadjes, 25 gram Aachi Nellore Fish Biryani Masala toe en laat bak dit goed door.
  12. Voeg 1 liter water met 500 gram Basmati rijst toe.
  13. Voeg zout naar smaak toe.
  14. Sluit de rijstkoker af met een deksel.
  15. Kook de rijst gaar.
  16. Voeg de gebakken vis toe bovenop de rijst en voeg hier gesneden koriander- en muntblaadjes over heen.
  17. Doe het deksel weer op de rijstkoker en verwarm het nog 15 minuten.
  18. De heerlijke Nellore Fish Biryani is gereed om te serveren.

Bewaar de rest van de kruidenmix na opening in een luchtdichte container en gebruik een schone, droge lepel.

 

Nellore Fish Biryani Masala (rijst kruiden mix)

Nog niet gewaardeerd

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Je beoordeling toevoegen

Nog niet gewaardeerd

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Je beoordeling toevoegen

Gerelateerde producten

Glutenvrij

Chakra Sona Masoori Rice (Masuri Rijst)

Wil jij je lijn behouden of afvallen? Neem dan Sona Masuri r..
€2,89

Aachi Masala Biryani Masala

Biryani Masala gebruik je om een heerlijke gemengde rijstsch..
€1,89

Aachi Masala Sindhi Biryani Masala (rijst kruiden mix)

Sindhi Biryani is een traditioneel biryani recept uit de Pak..
€1,89
+ 1 GRATIS

Aachi Masala Memoni Mutton Biryani Masala (rijst kruiden)

Memoni Mutton Biryani Masala gebruik je om een heerlijke gem..
€0,99

Aachi Masala Butter Milk Kulambu Masala (karnemelk Kulambu)

Butter Milk Kulambu wordt vaak bereid in Zuid-India. Het is ..
€2,99
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Achteraf betalen
Veilige betaalmethodes
Voor 15.00 besteld vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf € 49,-