Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Dit product van Chakra is vervangen door Rode Rijstvlokken van Manji.
Manji betrekt haar producten van dezelfde boeren uit India als Chakra en garandeert minimaal dezelfde kwaliteit voor haar producten.
Lees meer..
Dit product van Chakra is vervangen door Rode Rijstvlokken van Manji.
Manji betrekt haar producten van dezelfde boeren uit India als Chakra en garandeert minimaal dezelfde kwaliteit voor haar producten.
Bestel Manji Rode Rijstvlokken
100% natuurlijk zonder toevoegingen
100% plantaardig
Glutenvrij
Rice Flakes Red zijn rode rijstvlokken van platgeslagen rode rijstkorrels (hoe dunner het vlokje hoe hoger de kwaliteit van het product). De smaak is wat notiger dan de witte rijstvlokken. Het is makkelijk verteerbaar en de ideale snack, maar het kan ook fungeren als een hele maaltijd. De rijstvlokken kunnen worden geweekt in water of melk om het zachter te maken. Lekker als avond snack met suiker maar ook als ontbijt.
Rode rijst.
Calorieën/energiewaarde: 1478 kJ/353 kcal
Vet: 1 gr
Waarvan verzadigd: 0 gr
Koolhydraten: 80 gr
Waarvan suikers: 0 gr
Vezels: 0 gr
Proteïne: 6 gr
Zout: 0 gr
Natrium: 0 mgr
500 gr.
Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, sesam, schelpdieren, soja, sulfiet, vis en weekdieren worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.
De rijstvlokken in een koele, donkere en droge plaats bewaren. Breng de inhoud na openen over in een luchtdichte container. Het is dan nog ongeveer tot 2 jaar houdbaar.
De rijstvlokken zijn rauw, maar kunnen zonder bereiding gegeten worden.
Eet het rauw zoals je cornflakes of muesli eet, met wat (kokos)melk en suiker. Spoel de rijstvlokken eerst in een zeef onder de koude kraan af. De dunste varianten zijn dan meteen klaar voor gebruik, de wat dikkere varianten laat je even 10 minuten met aanhangend water in de zeef staan en de dikste variant spreid je eerst uit over een diep bord om vervolgens met wat water te besprenkelen. De natte vlokken moeten zacht aanvoelen, zonder harde stukjes. Je kunt het nu roerbakken als nasi. Of bijvoorbeeld als vervanger van rijstbloem gebruiken in gerechten, je krijgt dan een andere textuur.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen