Betaalmethoden - Geenaardappels.nl

Betaalmethoden

 


Geenaardappels.nl biedt de volgende betaalmogelijkheden:


iDEAL  iDeal
Nadat je op de betaalpagina hebt gekozen voor iDeal en je bank en je bestelling heb bevestigd, ga je naar de betaalpagina van iDeal. Hier kun je op een veilige manier via iDeal betalen. Meer informatie over iDeal vindt je hier. 

Bank transfer Overboeking
Betaal je liever per bank vooruit? Dan mag je het aankoopbedrag overmaken naar IBAN NL22ABNA0518530833 t.n.v. Geenaardappels.nl. Betaal je vanuit het buitenland, dan heb je de Swift of BIC code ABNANL2A nodig. Vermeld bij betaling altijd het bestelnummer.

PayPal Paypal
Betalen via PayPal is ook mogelijk. Het enige wat je nodig hebt is je e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Je kan snel en eenvoudig een gratis PayPal-rekening openen, kijk voor meer informatie over deze betaalmethode op de site van paypal.

Billink Achteraf Betalen
Vind je het prettig om eerst de producten te ontvangen en dan pas te betalen? Kies dan voor de optie achteraf betalen. Voor deze optie vragen wij wel een kleine vergoeding.

Mister Cash Mister Cash
Voor onze Belgische klanten is het mogelijk te betalen met Mister Cash. Nadat je op de betaalpagina hebt gekozen voor Mister Cash en je bank de bestelling heeft bevestigd, ga je naar de betaalpagina van Mister Cash. Hier kun je op een veilige manier betalen.

 Sofort Banking
Voor onze Duitse klanten is het mogelijk te betalen met Sofort Banking. Nadat je op de betaalpagina hebt gekozen voor Sofort Banking en je bank de bestelling heeft bevestigd, ga je naar de betaalpagina van Sofort Banking. Hier kun je op een veilige manier betalen.

 Visa, Mastercard en Meastro
Betaal eenvoudig en snel met jouw favoriete creditcard.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Achteraf betalen
Veilige betaalmethodes
Voor 15.00 besteld vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf € 49,-