Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Het biologische geteelde anijszaad wordt als aromatiserend kruid gebruikt in de keuken, bijvoorbeeld in anijsbrood. Lees meer..
Deze producten lopen tegen de door de leverancier voorgestelde houdbaarheidsdata aan of hebben deze inmiddels overschreden. Producten die de THT-datum (Ten Minste houdbaar Tot) overschrijden zijn niet "verlopen" aangezien dit geen geneesmiddelen zijn en daarom is de THT-datum niet gerelateerd aan hun werkzaamheid. Hier is een artikel over de houdbaarheidsdatum van de Europese Unie ter referentie.
De producten verliezen niet aan kwaliteit en smaak en kunnen nog geruime tijd worden gebruikt.
100% natuurlijk zonder toevoegingen
100% plantaardig
Gezond en laag in calorieën
Geschikt voor vegetarisch eten
Het biologische geteelde anijszaad wordt als aromatiserend kruid gebruikt in de keuken, bijvoorbeeld in anijsbrood. Daarnaast wordt anijs gebruikt voor bijvoorbeeld pepernoten of dranken zoals anijsmelk. Anijs wordt ook gebruikt in alcoholische dranken zoals het Franse pastis, het Griekse ouzo of het Turkse raki.
Anijszaad.
25 gr.
Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, sesam, schelpdieren, soja, sulfiet, vis en weekdieren worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.
In een koele, donkere en droge plaats bewaren. Breng de inhoud na openen over in een luchtdichte container.
Het kan worden verwerkt in deeg voor koekjes, broden en cakes. Tevens toepasbaar in veel gerechten.
De verpakking is gemaakt van polypropeen en soms een klein laagje polyetheen. Beiden zijn volledig recyclebaar.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen