Kwaliteit verzekerd
Veilige betaalmethodes
Voor 15.00 besteld morgen in huis
Gratis verzending vanaf € 50
€2,99
In winkelwagen

Aachi Masala Butter Milk Kulambu Masala (karnemelk Kulambu)

Aachi Masala Butter Milk Kulambu Masala (karnemelk Kulambu)
€2,99 Incl. btw
Op voorraad (10)

Butter Milk Kulambu wordt vaak bereid in Zuid-India. Het is gemaakt met een lichtzure yoghurt. Het is gemakkelijk te bereiden en smaakt heerlijk met bijvoorbeeld hete gestoomde rijst en gebakken aardappelen. Lees meer..

  • Kwaliteit verzekerd

    premium producten
  • Veilig betalen

    met SSL certificaat
  • Snelle levering

    voor 15.00 besteld morgen in huis
  • Gratis verzending

    vanaf € 50,-

Butter Milk Kulambu Masala (karnemelk Kulambu)


Butter Milk Kulambu Masala 100% natuurlijk zonder toevoegingen
Butter Milk Kulambu Masala Gezond en laag in calorieën
Butter Milk Kulambu Masala Snel en eenvoudig te bereiden
Butter Milk Kulambu Masala Geschikt voor vegetarisch eten


Butter Milk Kulambu wordt vaak bereid in Zuid-India. Het is gemaakt met een lichtzure yoghurt. Het is gemakkelijk te bereiden en smaakt heerlijk met bijvoorbeeld hete gestoomde rijst en gebakken aardappelen.

Ingrediënten Butter Milk Kulambu

Rijst, rode chilipoeder, komijn, droge gember, samengestelde asafoetida, kurkuma, zout, Bengaalse linzen.

Voedingswaarde per 100 gr

Calorieën/energiewaarde: 1282 kJ/306 kcal
Vet: 2,72 gr
Waarvan verzadigd: 0,33 gr
Koolhydraten: 62,42 gr
Waarvan suikers: 0,27 gr
Proteïne: 8,07 gr
Zout: 3,5 gr

Verpakking

200 gr.

Uitleg ingrediënten

Bengaalse linzen: een peulvrucht.
Asafoetida: duivelsdrek (een kruidachtige plant). Het heeft een heilzame werking en bevordert de spijsvertering. Het is een alternatief voor het gebruik van ui en/of knoflook in gerechten.
Gember: heeft een intense scherpe smaak. Toepasbaar in bijvoorbeeld nagerechten, brood of koekjes. In India wordt het veel gebruikt bij vis.
Kurkuma: specerij gewonnen uit de wortels Curcumaplant. Het zorgt voor smaak en kleur in currygerechten.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, schelpdieren, soja, sulfiet, vis en weekdieren worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Bewaaradvies

In een koele en droge plaats bewaren. Tot 2 jaar na productiedatum houdbaar. Breng de inhoud na openen over in een luchtdichte container. Na openen beperkt houdbaar.

Bereiding Butter Milk Kulambu Masala

  1. Verhit olie, bak 100 gram damesvinger en houd dit apart.
  2. Neem 600 gram wrongel en voeg 300 milliliter water toe en meng dit goed.
  3. Voeg 50 gram Aachi Butter Milk Kulambu Masala toe.
  4. Verhit 25 gram eetbare olie om mosterdzaadjes, kerrieblaadjes, gedroogde rode pepers te bakken en toe te voegen aan het wrongelmengsel.
  5. Bewaar het gekruide wrongelmengsel op een laag vuur en voeg de gebakken damesvinger eraan toe en kook het geheel.
  6. Voeg kerrieblaadjes en de gewenste hoeveelheid zout naar smaak toe.
  7. Nu is de smakelijke Aachi Butter Milk Kulambu klaar om te serveren.

Bewaar de rest van de kruidenmix na opening in een luchtdichte container en gebruik een schone, droge lepel.

 

Nog niet gewaardeerd

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Kwaliteit verzekerd
Veilige betaalmethodes
Voor 15.00 besteld morgen in huis
Gratis verzending vanaf € 50