Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Rijstvlokken zijn platgeslagen rijstkorrels. Je kunt ze zo eten als snack, maar je kunt ze ook koken om een heerlijk ontbijt te maken. Rijstvlokken zijn gemakkelijk verteerbaar en een goede vervanger voor havermout.
Rijstvlokken zijn in principe glutenvrij. Echter kan het tijdens het verwerkingsproces voorkomen dat er een zogenaamde kruisbesmetting plaatsvindt. Omdat er meerdere producten worden verwerkt en verpakt kan het zijn dat er sporen van gluten uit andere producten in de rijst voorkomen. Rijstsoorten waarbij het 100% zeker is dat het geen gluten bevat worden bij ons in de shop gelabeld als glutenvrije rijst. De rijst zonder dit label kan sporen van gluten bevatten.
Rijstvlokken kunnen op verschillende manieren worden bereid. Rijstvlokken koken is een optie om het zo klaar te maken als diner, maar het kan ook ongekookt worden gegeten als snack. Daarnaast is het heerlijk om de rijstvlokken te gebruiken in yoghurt in combinatie met fruit.
100% natuurlijk
100% plantaardig
zonder toevoegingen
De rijstvlokken uit onze shop zijn tot circa 2 jaar houdbaar na productie. Bewaar de rijstvlokken in een donkere en koele plaats. Na openen kun je de rijstvlokken het best bewaren in een luchtdichte container.