Noedels op basis van tarwe voor het maken van de heerlijkste gerechten. Een kruidenmix (masala) is bijgevoegd voor die heerlijke authentieke Indiase smaak.
Rijst is sinds historische tijden het hoofdvoedsel van India. Een variant van deze rijst is de gemalen vorm ervan, die lange tijd kan worden bewaard en kan worden gebruikt om instantrecepten te maken.
Sorghum Vermicelli bevat een verscheidenheid aan heilzame fytochemicaliën die werken als antioxidanten voor het lichaam. Het heeft een hoog vezelgehalte dat van vitaal belang is voor de algehele spijsvertering.
Noedels op basis van tarwe voor het maken van de heerlijkste gerechten. Een kruidenmix (masala) is bijgevoegd voor die heerlijke authentieke Indiase smaak.
Payasam Vermicelli kan worden gemaakt van volkoren meel. Het is een vermicelli van het lange type. Het uiterlijk van Payasam vermicelli is veel dunner dan noedels.
Murukku meel wordt gemaakt door droog rijstmeel samen met droog uridmeel te malen. Het verpakte meel wordt vervolgens gemengd met water, zout, asafoetida en sesamzaadjes.
Parelgierst Dosa Mix is een gezond ontbijt afkomstig uit de Zuid-Indiase keuken. Het kan ook geserveerd worden bij de brunch of zelfs tijdens het diner. Het heeft een hoog gehalte aan mineralen en calcium.
Sorghum gierst Dosa Mix is een gezond ontbijt afkomstig uit de Zuid-Indiase keuken. Het kan ook geserveerd worden bij de brunch of zelfs tijdens het diner. Het heeft een hoog gehalte aan mineralen en calcium.
Vingergierst Dosa Mix is een gezond ontbijt afkomstig uit de Zuid-Indiase keuken. Het kan ook geserveerd worden bij de brunch of zelfs tijdens het diner. Het heeft een hoog gehalte aan mineralen en calcium.