Soja Meat is een goede vleesvervanger, bevat ijzer en vitamine B1. Soja Meat wordt gemaakt van sojabonen. Het pofproces geeft de structuur dat aan vlees doet denken.
Tarwemeel is een belangrijk ingrediënt in de Indiase keuken. Het tarwemeel helpt u onder andere bij het bereiden van traditionele Indiase platte broden als Roti en Naan.
Tamarinde smaakt zurig en kan net als azijn of citroensap gebruikt worden om vlees malser te maken. Het kan toegepast worden in bijvoorbeeld chutneys, curry's, sauzen, marinades of stoofschotels.
Erg smakelijke en ietwat pittige Zuid-Indiase thokku gemaakt van verse rode tomaten en knoflook ingemaakt met de lekkerste gemengde kruiden en olie. Smaakt erg goed bij rijst, Dosa, Poori, brood, Chappathi enz.
Erg smakelijke, zurige en pittige Zuid-Indiase thokku gemaakt van verse tomaten ingemaakt met de lekkerste gemengde kruiden en olie. Smaakt erg goed bij rijst of als dipsaus bij papads.
De tomaat vadam wordt voornamelijk gemaakt van rijst. Verpakt in een pittige smaak kan de tomaat vadam in olie worden gebakken of in het vuur worden geroosterd.
Linzen zijn een standaard ingrediënt in de Indiase keuken. Ze zijn rijk aan vezels en eiwitten. Toor Dhal linzen hebben een milde smaak met een notig aroma.