Erg smakelijke, zurige en pittige Zuid-Indiase pickle gemaakt van verse koriander blaadjes ingemaakt met de lekkerste gemengde kruiden en olie. Smaakt erg goed bij rijst of als dipsaus bij papads.
Erg smakelijke en ietwat pittige Zuid-Indiase pickle gemaakt van vers gesneden mango ingemaakt met de lekkerste gemengde kruiden en olie. Smaakt erg goed bij rijst of als dipsaus bij papads.
Een heerlijke glutenvrije basis om te gebruiken in de lekkerste gerechten. De gedroogde kokos is afkomstig van het witte kokosvruchtvlees van de kokosnoot.
Eén van die geheime ingrediënten uit India zijn de currybladeren. Deze gedroogde curry bladeren geven uw gerecht de smaak en het heerlijke aroma uit de Indiase keuken.
Voeg met het gemberpoeder een frisse en scherpe smaak aan je gerechten. In de Indiase keuken wordt gember veel gebruikt in visgerechten. Verder is het erg lekker in stoofschotels, brood, koekjes, cake of peperkoek.
Gedroogde chillies / gedroogde pepers kunt u gebruiken in uw gerechten om meer diepte, smaak en nuance te creëren. Het is onmisbaar in de Indiase keuken.
Venkelzaad is de gedroogde vruchten van een plant. Deze intense en zeer aromatische zaden hebben een zoete smaak. Venkel zaden worden gebruikt in vlees, vis en groenten curry's maar kunnen ook worden gebruikt als mondverfrisser.
Bijna elk gerecht wordt lekkerder met een vleugje knoflook. Met dit knoflookpoeder kun je nu snel en eenvoudig aan bijvoorbeeld je salades, vlees, groenten of hartige gerechten een heerlijke smaak toevoegen.
Knoflook en gember paste is een essentieel onderdeel in de Indiase keuken. Een theelepel van deze pasta is vergelijkbaar met 2,5 cm gember en 2 teentjes knoflook.
Geroosterde kikkererwten (Kabuli Channa) van Chakra hebben een nootachtige en romige smaak. De geroosterde kikkererwten zitten vol met eiwitten, hebben een stevige textuur en hebben een minimale hoeveelheid vet en is glutenvrij. Heerlijk als snack!
Deze mooi gekleurde venkelzaadjes worden gebruikt als mondverfrisser. Ook kunnen ze worden gebruikt als decoratie voor gebakjes en taarten. Gemaakt van de beste venkelzaden.
Deze kleine ronde pepers zijn gedroogd en gezout. Ze kunnen worden toegevoegd aan gerechten maar ook kunnen ze lichtjes gebakken gegeten worden. Erg populair in Zuid-India waar ze als bijgerecht worden geserveerd.