Kurkuma poeder is een specerij welke de gele kleur geeft aan curry poeder en wordt vaak gebruikt in mosterd. Kurkuma varieert in kleur van donker oranje tot aan licht bruin.Maar wanneer het is gedroogd en tot poeder is vermalen is het altijd helder geel.
Linzen zijn een standaard ingrediënt in de Indiase keuken. Ze zijn rijk aan vezels en eiwitten. Toor Dhal linzen hebben een milde smaak met een notig aroma.
Linzen zijn een standaard ingrediënt in de Indiase keuken. Ze zijn rijk aan vezels en eiwitten. Toor Dhal linzen hebben een milde smaak met een notig aroma.
Linzen zijn een standaard ingrediënt in de Indiase keuken. Ze zijn rijk aan vezels en eiwitten. Toor Dal linzen hebben een milde smaak met een notig aroma.
De tomaat vadam wordt voornamelijk gemaakt van rijst. Verpakt in een pittige smaak kan de tomaat vadam in olie worden gebakken of in het vuur worden geroosterd.
Erg smakelijke, zurige en pittige Zuid-Indiase thokku gemaakt van verse tomaten ingemaakt met de lekkerste gemengde kruiden en olie. Smaakt erg goed bij rijst of als dipsaus bij papads.
Tomatenrijst, ook bekend als tomatenbad, tomatenpulao of tomaat biryani, is gewone rijst gekookt met een pittig mengsel van gesauteerde tomaat en Indiase kruiden.
Tomato Rice Paste is een heerlijke kruiden paste met als hoofdbestanddeel tomaten, welke toegevoegd kan worden aan de gekookte rijst om jouw rijstschotel in een handomdraai heerlijk op smaak te brengen.
Aachi Tomato Pickle is en heerlijke zoet, kruidige Zuid-Indiase tomaten pickle. Deze pickle bevat geen knoflook en is heerlijk als begeleider bij maaltijden of om een pappadum in te dippen.