Deze Red Raw rode rijst is gepolijst, heeft een stevige beet en een nootachtige smaak. De gepolijste rijst bevat minder voedingsvezels en complexe koolhydraten dan de ongepolijste variant. De kooktijd is langer dan witte rijst.
Rode voorgekookte rijst, ook wel red matta rijst, bevat weinig calorieën en is glutenvrij. Al degenen die zich bewust zijn van de calorieën die ze verbruiken zouden deze rijst variatie beslist eens moeten proberen.
Mottakaruppan rijst, ook wel handpound rijst, is een gezonde bruine rijst. De rijst bevat onder andere magnesium, ijzer, calcium, vitamines, voedingsvezels en eiwitten. De rijst heeft wel een langere kooktijd nodig.
De korrel van idly rijst is kort, dik en stevig. De rijst groeit in de velden van Zuid-India en is ideaal om sponzige idli's en krokante dosa's mee te maken. Probeer het eens met onze Idly Chili poeder van Aachi Masala. Een echte aanrader.
Zoek jij een bron van proteïne en voedingsstoffen? Dan is de Ponni Raw Rijst iets voor jouw! Vanuit voedingsoogpunt is deze rijst is vergelijkbaar met bruine rijst.
Deze gezonde rijst is heerlijk van smaak en heeft een fijne textuur.
Zwarte mosterdzaadjes hebben een heerlijke aromatische smaak en voegen daarmee warmte en diepte toe aan vele gerechten. Deze mosterdzaadjes zijn rijk aan vitaminen en mineralen.
Zoek jij een bron van proteïne en voedingsstoffen? Dan is de Ponni Boiled Rijst iets voor jouw! Vanuit voedingsoogpunt is deze rijst is vergelijkbaar met bruine rijst.
Deze gezonde rijst is heerlijk van smaak en heeft een fijne textuur.