Geroosterde witte rijstmeel is een veelzijdig ingrediënt dat wordt verkregen door witte rijstkorrels te roosteren en vervolgens fijn te malen tot een poederachtige consistentie. Het heeft een lichte kleur en een milde, nootachtige smaak.
Geroosterd Urad meel is een pure en verse meel gemaakt van de Urad boon. Het zit boordevol voedingsstoffen zoals eiwitten en vezels. Het is ideaal bij vegetarische gerechten.
Gram flour (kikkerwtenmeel), ook wel bekend als chickpea flour of besan flour, wordt veel gebruikt in de Indiase keuken. Het is een lichtgeel gekleurd meel met een fijne textuur. Het heeft een nootachtige smaak en een hoog eiwitgehalte.
Jay Brand rijstmeel wordt gemaakt van gemalen rauwe rijst en wordt gebruikt om snacks, hartige gerechten, rijstnoedels en sommige Indiase pannenkoeken te maken, zoals appams en dosa.
Rijst is sinds historische tijden het hoofdvoedsel van India. Een variant van deze rijst is de gemalen vorm ervan, die lange tijd kan worden bewaard en kan worden gebruikt om instantrecepten te maken.
Vingergierst meel of ragi meel is een voedingssupplement dat rijk is aan calcium, vezels, eiwitten, ijzer en andere mineralen.
Het meel kan worden gebruikt in een verscheidenheid aan gerechten, zowel zoet als pittig van aard.
Pillsbury Chakki Fresh Atta is 100 procent volkoren atta met voedingsvezels - wat belangrijk is voor een gezond spijsverteringsstelsel - natuurlijke ingrediënten voor de algehele gezondheid en vitaliteit, plus ijzer.
Vers gemalen volkoren meel voor het perfecte brood, elke keer weer. Krijg jouw dagelijkse vezelinname zonder het gedoe van het malen van jouw eigen meel.
Amandelmeel van amandelen uit biologische teelt. De amandelmeel is te gebruiken als vervanging van (tarwe)meel bij zoete baksels. Amandelmeel is dé basis voor amandelspijs. Ook lekker op de bodem van appeltaart!
Volkoren tarwemeel is een belangrijk ingrediënt in de Indiase keuken. Het tarwemeel helpt u onder andere bij het bereiden van traditionele Indiase platte broden als Roti en Naan.