Plain Papad of papadums zijn dunne wafeltjes gemaakt van linzenmeel met een neutrale smaak. Bak de papadums 20 tot 30 seconden in hete olie. Papadums zijn lekker knapperig en heerlijk als snack, voorgerecht of bijgerecht.
Chilli Papad of papadums zijn dunne wafeltjes gemaakt van linzenmeel met pittige smaak van rode peper. Bak de papadums 20 tot 30 seconden in hete olie. Papadums zijn lekker knapperig en heerlijk als snack, voorgerecht of bijgerecht.
Cumin Papad of papadums zijn dunne wafeltjes gemaakt van linzenmeel met komijnsmaak. Bak de papadums 20 tot 30 seconden in hete olie. Pappadums zijn lekker als snack, voorgerecht of bijgerecht.
Pepper Papad of papadums zijn dunne wafeltjes gemaakt van linzenmeel met pittige smaak van peper. Bak de papadums 20 tot 30 seconden in hete olie. Papadums zijn lekker knapperig en heerlijk als snack, voorgerecht of bijgerecht.
Millet Sambar Rice Mix is een beroemde vegetarische delicatesse uit Zuid-India. Als het gaat om reguliere maaltijden, familiefeesten of festivals, zal Sambar Sadam het eerste zijn op de checklist.
Kodo Millet Noodles zijn gemaakt van een van de meest voedzame gierstsoorten afkomstig uit India: de Kodo Millet. Het heeft veel gezonde eigenschappen en wordt veel gebruikt in de traditionele Indiase keuken.
Little Millet Noodles is gemaakt van een kleiner gierstsoort. Gierst is voedzaam en gezond en wordt in India veel gebruikt. De noodles zijn gemaakt van gierstmeel en hebben hierdoor de voedzame en gezonde eigenschappen van gierst.
Multi Millet Noodles is een heerlijke en gezonde maaltijd voor het hele gezin (verpakking voor 3 personen). Het bestaat alleen uit natuurlijke ingrediënten en dat proef je!
Barnyard Millet Noodles zijn gemaakt van gierstmeel van de Barnyard Millet. Net als andere gierstsoorten is ook de Barnyard Millet uiterst voedzaam en gezond.
Pearl Millet Noodles zijn gemaakt van een van de oudste gewassen: de parelgierst. Het wordt gezien als een natuurlijk superfood wat rijk is aan mineralen.
Vingergierst of Wondergraan is in de volksmond bekend als Ragi in Kannada, Keppai in Tamil, Ragula in Telugu en panji pullu in Malayalam, Nachani / mandua in Hindi is een bekende gierst en wordt op grote schaal geconsumeerd door mensen over de hele wereld
Ragi vermicelli is een gezondere versie van vermicelli. Gemaakt van gemalen hele Ragi-zaden, is Ragi een uitstekende bron van ijzer, vezels, eiwitten en calcium. Ragi is heerlijk als ontbijt of bij het diner.
Rava Kesari Mix zorgt voor een dessert wat een populair dessert is van de Indiase keuken, ontstaan in Tamilnadu en Karnataka. Kesari is een snoepje gemaakt van griesmeel. Het is een populair snoepje dat op veel festivals en evenementen wordt geserveerd.
Vermicelli Payasam Mix bespaart je veel tijd bij het maken van dit authentiek Zuid- Indiaas dessert. Je hoeft alleen melk toe te voegen en binnen 10 minuten heb je een overheerlijk zoet en gezond dessert.
Palada Payasam is een zoete delicatesse die in bijna alle Kerala huishoudens wordt bereid tijdens het festival van Onam en vele andere gelegenheden. Een basis mix waar je je eigen twist aan kunt geven.