Met deze mix kunt u op een authentieke manier Ragi Idli maken, een sponzig cakeje samengesteld uit o.a. ragi. Ragi Idli is lekker in combinatie met kokosnoot chutney en sambar.
Maak kennis met Far Far, de knapperige en kleurrijke snack die elke gelegenheid bijzonder maakt! Onze Far Far snacks zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook een explosie van smaak die je zintuigen prikkelt.
Rava Kesari Mix zorgt voor een dessert wat een populair dessert is van de Indiase keuken, ontstaan in Tamilnadu en Karnataka. Kesari is een snoepje gemaakt van griesmeel. Het is een populair snoepje dat op veel festivals en evenementen wordt geserveerd.
Kodo Millet Noodles zijn gemaakt van een van de meest voedzame gierstsoorten afkomstig uit India: de Kodo Millet. Het heeft veel gezonde eigenschappen en wordt veel gebruikt in de traditionele Indiase keuken.
Little Millet Noodles is gemaakt van een kleiner gierstsoort. Gierst is voedzaam en gezond en wordt in India veel gebruikt. De noodles zijn gemaakt van gierstmeel en hebben hierdoor de voedzame en gezonde eigenschappen van gierst.
Vingergierst of Wondergraan is in de volksmond bekend als Ragi in Kannada, Keppai in Tamil, Ragula in Telugu en panji pullu in Malayalam, Nachani / mandua in Hindi is een bekende gierst en wordt op grote schaal geconsumeerd door mensen over de hele wereld
Multi Millet Noodles is een heerlijke en gezonde maaltijd voor het hele gezin (verpakking voor 3 personen). Het bestaat alleen uit natuurlijke ingrediënten en dat proef je!
Barnyard Millet Noodles zijn gemaakt van gierstmeel van de Barnyard Millet. Net als andere gierstsoorten is ook de Barnyard Millet uiterst voedzaam en gezond.
Pearl Millet Noodles zijn gemaakt van een van de oudste gewassen: de parelgierst. Het wordt gezien als een natuurlijk superfood wat rijk is aan mineralen.
Rava Kesari Mix zorgt voor een dessert wat een populair dessert is van de Indiase keuken, ontstaan in Tamilnadu en Karnataka. Kesari is een snoepje gemaakt van griesmeel. Het is een populair snoepje dat op veel festivals en evenementen wordt geserveerd.
Komijn Papad of papadums zijn dunne wafeltjes gemaakt van linzenmeel met komijnsmaak. Bak de papadums 20 tot 30 seconden in hete olie. Papadums zijn lekker knapperig en heerlijk als snack, voorgerecht of bijgerecht.
Traditionele natuurlijke Zuid-Indiase zelfgemaakte pappadams zonder conserveringsmiddelen, geen kleurstoffen toegevoegd. Ze zijn krokant en heerlijk van smaak.
Millet dosa is een veganistische hartige crêpe die een gezond, voedzaam en diabetisch vriendelijk ontbijt vormt. De smaak van de pannenkoek is enigszins zuur.
Pesarattu is een crêpe-achtig brood (pannenkoek) afkomstig uit India, wat enigszins lijkt op dosa. Het is gemaakt met groen grambeslag, maar bevat, in tegenstelling tot dosa, geen urad dal. Pesarattu wordt in India gegeten als ontbijt en als tussendoortje