Pesarattu is een crêpe-achtig brood (pannenkoek) afkomstig uit India, wat enigszins lijkt op dosa. Het is gemaakt met groen grambeslag, maar bevat, in tegenstelling tot dosa, geen urad dal. Pesarattu wordt in India gegeten als ontbijt en als tussendoortje
Rice Pongal of Ven Pongal is een erg populair gerecht uit de Zuid-Indiase keuken. Het dient als een ideaal ontbijt en vormt een uitstekende combinatie met kokoschutney, vada en/of hete sambar.
Rava Upma Mix voor het maken van een heerlijk ontbijt op basis van geroosterd grof griesmeel (tarwe). Het gerecht upma is afkomstig uit het Indiase subcontinent en is het meest gebruikelijk als ontbijt in Zuid-India.
Ragi vermicelli is een gezondere versie van vermicelli. Gemaakt van gemalen hele Ragi-zaden, is Ragi een uitstekende bron van ijzer, vezels, eiwitten en calcium. Ragi is heerlijk als ontbijt of bij het diner.
Kodo Millet Noodles zijn gemaakt van een van de meest voedzame gierstsoorten afkomstig uit India: de Kodo Millet. Het heeft veel gezonde eigenschappen en wordt veel gebruikt in de traditionele Indiase keuken.
Little Millet Noodles is gemaakt van een kleiner gierstsoort. Gierst is voedzaam en gezond en wordt in India veel gebruikt. De noodles zijn gemaakt van gierstmeel en hebben hierdoor de voedzame en gezonde eigenschappen van gierst.
Vingergierst of Wondergraan is in de volksmond bekend als Ragi in Kannada, Keppai in Tamil, Ragula in Telugu en panji pullu in Malayalam, Nachani / mandua in Hindi is een bekende gierst en wordt op grote schaal geconsumeerd door mensen over de hele wereld
Multi Millet Noodles is een heerlijke en gezonde maaltijd voor het hele gezin (verpakking voor 3 personen). Het bestaat alleen uit natuurlijke ingrediënten en dat proef je!
Barnyard Millet Noodles zijn gemaakt van gierstmeel van de Barnyard Millet. Net als andere gierstsoorten is ook de Barnyard Millet uiterst voedzaam en gezond.
Pearl Millet Noodles zijn gemaakt van een van de oudste gewassen: de parelgierst. Het wordt gezien als een natuurlijk superfood wat rijk is aan mineralen.
Masala Vada Mix is een heerlijk tussendoortje voor bijvoorbeeld bij de thee. Het zijn diep gefrituurde beignets uit de regio van Udupi en Mangalore in India. Een heerlijk tussendoortje welke je echt eens moet hebben geproefd!
Pavakkai Vathal (bittere meloen) is een onderschatte groente/fruit dat rijk is aan alle essentiële voedingsstoffen die nodig zijn voor een uitgebalanceerd dieet. Het eten van 94 gram per dag voorziet in verschillende voedingsbehoeften.
Vadams zijn populaire Zuid-Indiase knapperige gefrituurde lekkernijen die perfect passen bij bijna alle rijstsoorten. Wanneer geserveerd met vadams, wordt zelfs de bescheiden wrongel rijst verleidelijker. Vadams zijn ook geweldige snacks of voorgerechten.
Millet Sambar Rice Mix is een beroemde vegetarische delicatesse uit Zuid-India. Als het gaat om reguliere maaltijden, familiefeesten of festivals, zal Sambar Sadam het eerste zijn op de checklist.