In de zomer verzamelen de bijen nectar van de tijm die groeit in het ruige landschap van Nieuw-Zeeland. Kruidig en een beetje scherp, een biologische honing met een geheel eigen karakter.
Aachi Tomato Pickle is en heerlijke zoet, kruidige Zuid-Indiase tomaten pickle. Deze pickle bevat geen knoflook en is heerlijk als begeleider bij maaltijden of om een pappadum in te dippen.
De tomaat vadam wordt voornamelijk gemaakt van rijst. Verpakt in een pittige smaak kan de tomaat vadam in olie worden gebakken of in het vuur worden geroosterd.
Vada Mix voor het eenvoudig bereiden van een populair traditioneel Indiaas ontbijt. Veel restaurants serveren vada als ontbijt en als tussendoortje in de avond. Een perfect beslag is hierbij essentieel. Met de Vada Mix is dit verzekerd.
Kodo Millet Noodles zijn gemaakt van een van de meest voedzame gierstsoorten afkomstig uit India: de Kodo Millet. Het heeft veel gezonde eigenschappen en wordt veel gebruikt in de traditionele Indiase keuken.
Vermicelli Payasam Mix bespaart je veel tijd bij het maken van dit authentiek Zuid- Indiaas dessert. Je hoeft alleen melk toe te voegen en binnen 10 minuten heb je een overheerlijk zoet en gezond dessert.
Biologische geteelde vijgen. Vijgen kunnen worden gebruikt in bijvoorbeeld desserts, in de koffie of in hoestsiroop en als ingrediënt voor kalmeringsmiddelen. Het is een vrucht met vele mogelijkheden.
Vingergierst Dosa Mix is een gezond ontbijt afkomstig uit de Zuid-Indiase keuken. Het kan ook geserveerd worden bij de brunch of zelfs tijdens het diner. Het heeft een hoog gehalte aan mineralen en calcium.