Aachi Citron Pickle is authentiek in smaak en zeer geschikt om te serveren bij Indiase gerechten. Zorgvuldig geoogste citroenen zijn ingemaakt met de heerlijkste specerijen en de beste oliën.
Vadams zijn populaire Zuid-Indiase knapperige gefrituurde lekkernijen die perfect passen bij bijna alle rijstsoorten. Wanneer geserveerd met vadams, wordt zelfs de bescheiden wrongel rijst verleidelijker. Vadams zijn ook geweldige snacks of voorgerechten.
Koriander Thokku is zoet, pittig en pikant en past perfect bij chapati en dosa. Het is samengesteld uit hoogwaardige kruiden, specerijen en olie. Ideaal bij rijst maar het smaakt ook geweldig op sandwiches of op toast!
Cumin Papad of papadums zijn dunne wafeltjes gemaakt van linzenmeel met komijnsmaak. Bak de papadums 20 tot 30 seconden in hete olie. Pappadums zijn lekker als snack, voorgerecht of bijgerecht.
Curry leaves rice mix heeft als hoofdbestanddeel curry bladeren, welke een van de meest gangbare kruiden uit de Indiase keuken is. Ze zijn een bron van vitale ingrediënten. De mix bestaat uit diverse andere kruiden en bevat geen toevoegingen zoals smaak-
Cut Mango Pickle, uit het land van de maharadja's, een eerbetoon aan de koning van de vruchten! Een vurige mango pickle in sesamolie, tot in de perfectie gekruid met mosterdzaad, komijn en asafoetida (hing). De stukjes mango geven een extra bite.
Een heerlijke glutenvrije basis om te gebruiken in de lekkerste gerechten. De gedroogde kokos is afkomstig van het witte kokosvruchtvlees van de kokosnoot.
Maak kennis met Far Far, de knapperige en kleurrijke snack die elke gelegenheid bijzonder maakt! Onze Far Far snacks zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook een explosie van smaak die je zintuigen prikkelt.
Finger Millet Dosa Mix is een gezond ontbijt afkomstig uit de Zuid-Indiase keuken op basis van vingergierst. Het kan ook geserveerd worden bij de brunch of zelfs tijdens het diner. Het heeft een hoog gehalte aan mineralen en calcium.
Trosgierst vermicelli is een belangrijk gezond alternatief voor rijst. In vergelijking met rijst heeft het een lage glycemische index, d.w.z. het verhoogt de bloedsuikerspiegel slechts geleidelijk na voedselinname.