Mint Leaves Rice mix bevat muntbladeren. Dit is een van de meest voorkomende kruideningrediënten die aan bijna elk gerecht wordt toegevoegd om de smaak te verbeteren. Deze uitgebalanceerde kruidenmix kan worden gebruikt in de rijst of pasta.
De bruine amandelen van TRS zitten boordevol proteïne en gezonde vetten. Het is lekker als tussendoortje en zorgt dat je hierna niet snel een hongergevoel krijgt.
De amandelen zijn ook heerlijk in taarten, cake of koekjes.
Aachi Tomato Pickle is en heerlijke zoet, kruidige Zuid-Indiase tomaten pickle. Deze pickle bevat geen knoflook en is heerlijk als begeleider bij maaltijden of om een pappadum in te dippen.
Murukku meel wordt gemaakt door droog rijstmeel samen met droog uridmeel te malen. Het verpakte meel wordt vervolgens gemengd met water, zout, asafoetida en sesamzaadjes.
Komijn Papad of papadums zijn dunne wafeltjes gemaakt van linzenmeel met komijnsmaak. Bak de papadums 20 tot 30 seconden in hete olie. Papadums zijn lekker knapperig en heerlijk als snack, voorgerecht of bijgerecht.
Traditionele natuurlijke Zuid-Indiase zelfgemaakte pappadams zonder conserveringsmiddelen, geen kleurstoffen toegevoegd. Ze zijn krokant en heerlijk van smaak.
Deze cashewnoten hebben een heerlijke smaak. Ze geven jouw Oosterse gerechten een extra bite. Natuurlijk zijn de cashewnoten ook als snack/tussendoortje te nuttigen.
Millet dosa is een veganistische hartige crêpe die een gezond, voedzaam en diabetisch vriendelijk ontbijt vormt. De smaak van de pannenkoek is enigszins zuur.
Pesarattu is een crêpe-achtig brood (pannenkoek) afkomstig uit India, wat enigszins lijkt op dosa. Het is gemaakt met groen grambeslag, maar bevat, in tegenstelling tot dosa, geen urad dal. Pesarattu wordt in India gegeten als ontbijt en als tussendoortje
Rice Pongal of Ven Pongal is een erg populair gerecht uit de Zuid-Indiase keuken. Het dient als een ideaal ontbijt en vormt een uitstekende combinatie met kokoschutney, vada en/of hete sambar.
Cumin Papad of papadums zijn dunne wafeltjes gemaakt van linzenmeel met komijnsmaak. Bak de papadums 20 tot 30 seconden in hete olie. Pappadums zijn lekker als snack, voorgerecht of bijgerecht.
Rava Upma Mix voor het maken van een heerlijk ontbijt op basis van geroosterd grof griesmeel (tarwe). Het gerecht upma is afkomstig uit het Indiase subcontinent en is het meest gebruikelijk als ontbijt in Zuid-India.
Soja Brokken zijn voedzame, veelzijdige en duurzame plantaardige eiwitbronnen. Rijk aan eiwitten en vezels, bevorderen ze spiergroei, een gezonde spijsvertering en een verzadigd gevoel.