Biologische geteelde vijgen. Vijgen kunnen worden gebruikt in bijvoorbeeld desserts, in de koffie of in hoestsiroop en als ingrediënt voor kalmeringsmiddelen. Het is een vrucht met vele mogelijkheden.
De tomaat vadam wordt voornamelijk gemaakt van rijst. Verpakt in een pittige smaak kan de tomaat vadam in olie worden gebakken of in het vuur worden geroosterd.
Sesam repen, een lekkere snack en heerlijk om te eten als tussendoortje. Een hapklaar tussendoortje van Jaggery en sesamzaad. Dit tussendoortje is glutenvrij en smaakt heerlijk zoet.
Sesamballen, een lekkere snack en heerlijk om te eten als tussendoortje. Een hapklaar tussendoortje van Jaggery en sesamzaad. Dit tussendoortje is glutenvrij en smaakt heerlijk zoet.
Geroosterde kikkererwten van Chakra hebben een nootachtige en romige smaak. De stevige textuur en het minimale vet maakt het een veelzijdig ingrediënt. Het is een zeer gezonde snackoptie voor zowel kinderen als volwassenen.
Wie verlangt er nu niet naar de heerlijk knapperige Ribbon Pakoda. Ribbon pakodas zijn een van de vele knapperige hartige snacks die gemaakt worden tijdens festivals zoals Diwali en Krishna Jayanthi.
Gepofte rijst ontstaat als men de rauwe rijst met een klein beetje water in een afgesloten ketel verwarmd en onder grote druk brengt. De rijstrepen zijn vanuit de verpakking hapklaar als snack/tussendoortje.
Gepofte rijst ontstaat als men de rauwe rijst met een klein beetje water in een afgesloten ketel verwarmd en onder grote druk brengt. De rijstballen zijn vanuit de verpakking hapklaar als snack/tussendoortje.