Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Volkoren speltmeel is uitstekend geschikt voor het bakken van brood en als bodem voor hartige taarten. Lees meer..
100% natuurlijk zonder toevoegingen
100% plantaardig
Bevat proteïne
Geschikt voor vegetarisch eten
Volkoren speltmeel volkoren is uitstekend geschikt voor het bakken van brood en als bodem voor hartige taarten.
Speltmeel wordt gemaakt van de graansoort spelt, Triticum spelta. Dit is een oud gewas en een van de voorouders van onze huidige tarwe.
Dit meel wordt bij de Commandeursmolen in het Limburgse Mechelen op molenstenen gemalen. Bij het malen wordt er voor gezorgd dat de temperatuur van het meel niet boven de 40°C komt. Hierdoor blijven de smaak en het aroma beter behouden!
De hele korrel wordt gemalen, inclusief de kiem die oliën bevat waardoor het meel een unieke smaak, aroma en structuur krijgt. Door het meemalen van de kiem is het meel wel iets minder lang houdbaar.
De bakkwaliteit van het meel kan variëren afhankelijk van het seizoen, de gebruikte rassen en de grondsoort.
De Commandeur gebruikt voor het meel zoveel mogelijk graan uit de directe omgeving. De molen werkt op waterkracht en heeft geen andere energiebron nodig dan water van het riviertje de Geul.
Spelt.
Energiewaarde / Calorieën: 1491 kJ / 353 kcal
Vet: 2,6 g
Waarvan verzadigd: 0,22 g
Koolhydraten: 62,28 g
Waarvan suikers: 1,72 g
Vezels: - g
Proteïne: 14,2g
Zout: 0,01 g
1 kg.
Dit product bevat gluten.
Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, tarwe, sesam, schelpdieren, soja, sulfiet, vis en weekdieren worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.
In een koele, donkere en droge plaats bewaren. Breng de inhoud na openen over in een luchtdichte container.
De verpakking is gemaakt van polypropeen en soms een klein laagje polyetheen. Beiden zijn volledig recyclebaar.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen