Barnyard Millet kan een goede bron van ijzer zijn voor vegetariërs. Het is een bron van voedingsvezels en eiwitten en is glutenvrij. Het is voedsel met een lage glycemische index.
Knoflook en gember pasta is een essentieel onderdeel in de Indiase keuken. Een theelepel van deze pasta is vergelijkbaar met 2,5 cm gember en 2 teentjes knoflook.
De poedervorm van samengestelde asafoetida is gemakkelijk te gebruiken en is een essentiële smaakversterker voor elk gerecht. Asafoetida staat in de Indiase keuken bekend voor zijn positieve werking op de spijsvertering.
De zomer is het seizoen voor pickles en de Mango Avakkai Pickle is dan ook een onmisbare delicatesse in dit seizoen. Deze heerlijke, pittige pickle is een uitstekende begeleider van rijstgerechten.
Geniet van de smaak van Aachi knoflook pickle welke is samengesteld uit heerlijke verse kruiden. De pittige pickle heeft een zurige smaak, wat een heerlijke combinatie geeft met de door jou gekookte rijst.
Gemaakt van zorgvuldig geselecteerde, geroosterde sesamzaden, biedt Pavithram sesamolie een rijke, nootachtige smaak die je gerechten naar een hoger niveau tilt.
Bon Coco kokosmelk is een plantaardige melk en word onder andere gebruikt bij de bereiding van curries, ijs, milkshakes, desserts, cocktails en vele andere gerechten waarbij kokosmelk een heerlijke aanvulling op is.
Noedels op basis van tarwe voor het maken van de heerlijkste gerechten. Een kruidenmix (masala) is bijgevoegd voor die heerlijke authentieke Indiase smaak.
De radijs is peperachtig van smaak. Heerlijk als snack of om wat extra pit aan je salade toe te voegen. Radijs is kerngezond en zit bomvol vitamine C en mineralen. Bovendien is het goed voor bijvoorbeeld je lever, je huid en je hart!
Rice Flakes Thick zijn rijstvlokken van platgeslagen rijstkorrels. Het is makkelijk verteerbaar en de ideale snack, maar het kan ook fungeren als een hele maaltijd.
Geroosterd Urid meel is een pure en verse meel gemaakt van de Urid boon. Het zit boordevol voedingsstoffen zoals eiwitten en vezels. Het is ideaal bij vegetarische gerechten.
Vermicelli of Semia is een Indiase vorm van spaghetti gemaakt van harde tarwe. Semia is verkrijgbaar in zowel geroosterde als niet-geroosterde verpakte vormen.
Deze zurige gember paste past ideaal bij diverse Indiase gerechten. De ingrediënten zijn speciaal op elkaar afgestemd om de authentieke Indiase smaken naar voren te halen.