Linzen zijn een standaard ingrediënt in de Indiase keuken. Ze zijn rijk aan vezels en eiwitten. Toor Dhal linzen hebben een milde smaak met een notig aroma.
Geroosterde rode rijstmeel is een veelzijdig ingrediënt dat wordt verkregen door rode rijstkorrels te roosteren en vervolgens fijn te malen tot een poederachtige consistentie.
Vermicelli Payasam Mix bespaart je veel tijd bij het maken van dit authentiek Zuid- Indiaas dessert. Je hoeft alleen melk toe te voegen en binnen 10 minuten heb je een overheerlijk zoet en gezond dessert.
Palada Payasam is een zoete delicatesse die in bijna alle Kerala huishoudens wordt bereid tijdens het festival van Onam en vele andere gelegenheden. Een basis mix waar je je eigen twist aan kunt geven.
Manji Bombay Mixture is een heerlijke hartige snackmix gemaakt van een zorgvuldig samengestelde selectie van hoogwaardige ingrediënten die bij elke hap een harmonieuze mix van smaken en texturen biedt.