De Fish Curry Masala van Sakthi is een kruidenmix om een heerlijke vis curry te maken volgens een authentiek Indiaas recept. Geniet van de heerlijke smaken en het aroma.
De aubergine is een peervormige, donkerpaarse vrucht met een neutrale smaak. Hierdoor is het bruikbaar in vele gerechten, waarbij het de smaak van het gerecht opneemt.
Deze ongeroosterde vermicelli zijn heerlijke noedels voor het maken van de lekkerste gerechten. Semiya vermicelli is ideaal voor het maken van bijvoorbeeld Semiya Upma (een heerlijk Indiaas ontbijt) of bijvoorbeeld Semiya Paysam (een rijk romig dessert).
Deze zurige gember paste past ideaal bij diverse Indiase gerechten. De ingrediënten zijn speciaal op elkaar afgestemd om de authentieke Indiase smaken naar voren te halen.
Deze zurige knoflook paste past ideaal bij diverse Indiase gerechten. De ingrediënten zijn speciaal op elkaar afgestemd om de authentieke Indiase smaken naar voren te halen.
Korianderzaad wordt veel gebruikt in Indiase gerechten. Het is een veelzijdig kruid met een licht zoete, anijsachtige smaak dat goed past bij zowel zoete als pittige gerechten.
Ben je bewust bezig met een gezond voedingspatroon? Deze kokosmelk heeft een kokosvetpercentage van gemiddeld slechts 6% en past hierdoor perfect binnen jouw keuze.
Payasam Vermicelli kan worden gemaakt van volkoren meel. Het is een vermicelli van het lange type. Het uiterlijk van Payasam vermicelli is veel dunner dan noedels.