Een moutige, middelhoge Ceylon Gourmet thee in een heerlijke combinatie met de licht bitterzoete, aromatische smaak van Italiaanse amandel. Een thee met een medium body met een heerlijke geur, een licht zoete en zeer aangename afdronk.
Een verfrissende helder amberkleurige kruidenthee met een zoet, muntachtig aroma. De licht nootachtige smaak van rooibos, is subtiel aangevuld met frisse munt en pittige gember.
Vingergierst of Wondergraan is in de volksmond bekend als Ragi in Kannada, Keppai in Tamil, Ragula in Telugu en panji pullu in Malayalam, Nachani / mandua in Hindi is een bekende gierst en wordt op grote schaal geconsumeerd door mensen over de hele wereld
Deze hoog geconcentreerde Onion Thokku met als basis verse rode ui met de lekkerste gemengde kruiden en olie, wordt veelal gebruikt door 1 of 2 eetlepels (naar gelang je smaak) aan rijst toe te voegen als smaakversterker.
Millet Sambar Rice Mix is een beroemde vegetarische delicatesse uit Zuid-India. Als het gaat om reguliere maaltijden, familiefeesten of festivals, zal Sambar Sadam het eerste zijn op de checklist.
Finger Millet Dosa Mix is een gezond ontbijt afkomstig uit de Zuid-Indiase keuken op basis van vingergierst. Het kan ook geserveerd worden bij de brunch of zelfs tijdens het diner. Het heeft een hoog gehalte aan mineralen en calcium.
Ei is een geweldige bron van eiwitten en kan worden gebruikt om veel heerlijke gerechten te maken. Een zo'n geweldig gerecht is dat van Egg Masala Curry, waar gekookte eieren gewoon worden gestoofd in pittige masala jus.
Puttu is een populair Zuid-Indiaas ontbijt, het is erg voedzaam en gezond. Met onze puttu powder, welke klaar is voor gebruik, is het erg eenvoudig te bereiden.
Visgerechten zijn geliefd in de meeste Zuid-Indiase huizen, deze masala brengt de authentieke smaak en het aroma van viscurries, die erg populair in heel India zijn.
Chana masala, ook wel channay, chole masala, chole of chholay genoemd, is een gerecht afkomstig uit het Indiase subcontinent. Het belangrijkste ingrediënt is een variëteit aan kikkererwten, chana of kala chana genaamd.
Palada Payasam is een zoete delicatesse die in bijna alle Kerala huishoudens wordt bereid tijdens het festival van Onam en vele andere gelegenheden. Een basis mix waar je je eigen twist aan kunt geven.