Iedereen zal verrast zijn door jouw kookkunst als je deze pickle gebruikt voor jouw gerechten! Met deze smakelijke en ietwat zurige pickle van ingelegde groenten en kruiden presenteer jij jezelf als echte chefkok.
Kuttu Atta of boekweitmeel, wordt gewonnen uit een fruitzaad van de Fagopyrum esculentum-plant. Dit glutenvrije meel wordt gemaakt van een graanachtig zaadje, dat veel wordt geconsumeerd in Azië en Europese landen.
Curry Powder van Sakthi is een mooie mix van kruiden zoals koriander, komijn, peper en meer belangrijke specerijen. Het geeft een prachtige kleur en een uitstekende smaak aan jouw curry.
Mixed Masala Kulambu Chilli Powder is een kruidenmix als basis voor het maken van een curry. Maak de lekkerste vis curry, ei curry, tomaten curry, tamarind curry of fenegriek curry.
Sakthi Curryleaf Powder is een kruidenmix welke kan worden toegepast in bijvoorbeeld brooddeeg, curry's, sauzen en rijst. Het kan ook worden gebruikt bij de bereiding van bijvoorbeeld podi, upma, idli, pongal etc.
Met deze mix kunt u op een authentieke manier Ragi Idli maken, een sponzig cakeje samengesteld uit o.a. ragi. Ragi Idli is lekker in combinatie met kokosnoot chutney en sambar.
Gepofte rijst ontstaat als men de rauwe rijst met een klein beetje water in een afgesloten ketel verwarmd en onder grote druk brengt. De rijstballen zijn vanuit de verpakking hapklaar als snack/tussendoortje.
Rice Flakes Thin zijn witte rijstvlokken van platgeslagen rijstkorrels (hoe dunner het vlokje hoe hoger de kwaliteit van het product). Het is makkelijk verteerbaar en de ideale snack, maar het kan ook fungeren als een hele maaltijd.
Door bij het koken gebruik te maken van kokosolie wordt de opname van calcium verbetert en de bescherming van maag en darmen verhoogt. Deze 100% pure kokosolie voegt extra smaak toe aan uw gerechten.