Een zachte maar verfijnde thee met een mix van volledig natuurlijke smaken, gebaseerd op de zachtheid van gestoomde groene Sencha-thee, soepel verlevendigd door groene muntblaadjes en zachtjes versterkt met citroengras.
Een heerlijk verfrissende, amberkleurige kruidenthee met de geur van de lente. Citroen, kruiden en munt verlevendigen de smaak en geven een kruidige nasmaak.
Millet Idli is een typisch Zuid-Indiaas ontbijt. Deze hartige, voedzame rijstwafel is gemaakt uit een beslag van griesmeel, linzen en rijstmeel welke wordt gestoomd. De Idli wordt genuttigd met een heerlijke sambar of thokku.
Pesarattu is een crêpe-achtig brood (pannenkoek) afkomstig uit India, wat enigszins lijkt op dosa. Het is gemaakt met groen grambeslag, maar bevat, in tegenstelling tot dosa, geen urad dal. Pesarattu wordt in India gegeten als ontbijt en als tussendoortje
Kabuli Chana, ook wel bekend als kikkererwten, heeft een nootachtige en romige smaak. Zijn stevige textuur en minimale vet maakt het een veelzijdig ingrediënt.
Semolina is een grof type bloem, meestal gemaakt van Durumtarwe (extra harde tarwe). Na het malen worden de zemelen verwijderd en blijft er griesmeel over.
Rava Upma Mix voor het maken van een heerlijk ontbijt op basis van geroosterd grof griesmeel (tarwe). Het gerecht upma is afkomstig uit het Indiase subcontinent en is het meest gebruikelijk als ontbijt in Zuid-India.
Jay Brand rijstmeel wordt gemaakt van gemalen rauwe rijst en wordt gebruikt om snacks, hartige gerechten, rijstnoedels en sommige Indiase pannenkoeken te maken, zoals appams en dosa.
Maak kennis met Far Far, de knapperige en kleurrijke snack die elke gelegenheid bijzonder maakt! Onze Far Far snacks zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook een explosie van smaak die je zintuigen prikkelt.
Chiazaden kunnen als topping aan ander voedsel worden toegevoegd of in smoothies, ontbijtgranen, energierepen, mueslirepen, yoghurt, tortilla's en brood worden gedaan.
Rava Kesari Mix zorgt voor een dessert wat een populair dessert is van de Indiase keuken, ontstaan in Tamilnadu en Karnataka. Kesari is een snoepje gemaakt van griesmeel. Het is een populair snoepje dat op veel festivals en evenementen wordt geserveerd.
Soja Brokken zijn voedzame, veelzijdige en duurzame plantaardige eiwitbronnen. Rijk aan eiwitten en vezels, bevorderen ze spiergroei, een gezonde spijsvertering en een verzadigd gevoel.