De gemalen rijst heeft als voordeel dat het gemakkelijk vocht en smaken opneemt. Het is sneller gaar dan andere rijstsoorten en leent zich uitstekend voor rijstepap en desserts.
Semolina is een grof type bloem, meestal gemaakt van durumtarwe (extra harde tarwe). Na het malen worden de zemelen verwijderd en blijft er griesmeel over.
Red Puttu Flour is rijstmeel van rode rijst en is speciaal samengesteld voor het maken van Indiase Puttu. Dit is een populair Zuid-Indiaas ontbijt, het is erg voedzaam en gezond.
Kuttu Atta of boekweitmeel, wordt gewonnen uit een fruitzaad van de Fagopyrum esculentum-plant. Dit glutenvrije meel wordt gemaakt van een graanachtig zaadje, dat veel wordt geconsumeerd in Azië en Europese landen.
Volkoren tarwemeel is een belangrijk ingrediënt in de Indiase keuken. Het tarwemeel helpt u onder andere bij het bereiden van traditionele Indiase platte broden als Roti en Naan.
Ongeroosterd Urid meel is een pure en verse meel gemaakt van de Urid boon. Het zit boordevol voedingsstoffen zoals eiwitten en vezels. Het is ideaal bij vegetarische gerechten.
Vers gemalen volkoren meel voor het perfecte brood, elke keer weer. Krijg jouw dagelijkse vezelinname zonder het gedoe van het malen van jouw eigen meel.
Amandelmeel van amandelen uit biologische teelt. De amandelmeel is te gebruiken als vervanging van (tarwe)meel bij zoete baksels. Amandelmeel is dé basis voor amandelspijs. Ook lekker op de bodem van appeltaart!
Pillsbury Chakki Fresh Atta is 100 procent volkoren atta met voedingsvezels - wat belangrijk is voor een gezond spijsverteringsstelsel - natuurlijke ingrediënten voor de algehele gezondheid en vitaliteit, plus ijzer.