Pearl Millet Noodles zijn gemaakt van een van de oudste gewassen: de parelgierst. Het wordt gezien als een natuurlijk superfood wat rijk is aan mineralen.
Mint Leaves Rice mix bevat muntbladeren. Dit is een van de meest voorkomende kruideningrediënten die aan bijna elk gerecht wordt toegevoegd om de smaak te verbeteren. Deze uitgebalanceerde kruidenmix kan worden gebruikt in de rijst of pasta.
Barnyard Millet Dosa Mix is gemaakt van een fijne mix van Kuthiraivali gierst en andere ingrediënten die een perfecte vervanging zijn voor gewone rijst Dosa.
Amla Rice Mix is zeer rijk aan vitamine C en bevat veel mineralen en vitamines zoals calcium, fosfor, ijzer, caroteen en vitamine B-complex. Amla is ook een krachtige anti-oxidant.
Jaggery is een smakelijke ongeraffineerde suiker gemaakt van rietsuiker. Het is wat minder zoet dan ahornsiroop. De kleur varieert van goudgeel naar donkerbruin en het heeft een rijke smaak vergelijkbaar met bruine suiker.
Aachi Rava Dosa, ook wel Rava Attu genoemd, is een Zuid-Indiase crêpe. Rava Dosa is een erg lekkere en krokante griesmeel pannenkoek en is perfect voor een snel ontbijt dat wordt geserveerd met een chutney.
Noedels op basis van gierst voor het maken van de heerlijkste gerechten. Een kruidenmix (masala) is bijgevoegd voor die heerlijke authentieke Indiase smaak.
Jay palm jaggery is gemaakt van het extract van palmbomen. Het is een natuurlijke zoetstof en energievoeding die zeer rijk is aan mineralen, voornamelijk ijzer met sporen van andere minerale zouten.
Noedels op basis van gierst voor het maken van de heerlijkste gerechten. Een kruidenmix (masala) is bijgevoegd voor die heerlijke authentieke Indiase smaak.
Biologische geteelde vijgen. Vijgen kunnen worden gebruikt in bijvoorbeeld desserts, in de koffie of in hoestsiroop en als ingrediënt voor kalmeringsmiddelen. Het is een vrucht met vele mogelijkheden.
In de zomer verzamelen de bijen nectar van de tijm die groeit in het ruige landschap van Nieuw-Zeeland. Kruidig en een beetje scherp, een biologische honing met een geheel eigen karakter.
Gepofte rijst ontstaat als men de rauwe rijst met een klein beetje water in een afgesloten ketel verwarmd en onder grote druk brengt. De rijstballen zijn vanuit de verpakking hapklaar als snack/tussendoortje.