Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Pani Puri deeg is de basis voor het maken van een heerlijke en populaire Indiase street food genaamd pani puri. Lees meer..
100% plantaardig
Bevat proteïne
Bevat mineralen
Geschikt voor vegetarisch eten
Vegan
Pani Puri deeg is de basis voor het maken van een heerlijke en populaire Indiase street food genaamd pani puri.
Het deeg wordt gefrituurd tot kleine knapperige bolletjes (puri), welke kunnen worden gevuld met een smaakvolle mix van gekruide aardappelen, gekookte kikkererwten, chutneys en gekruide waterige vloeistof genaamd pani.
Pani puri wordt meestal vers bereid en ter plekke geserveerd. Het biedt een unieke combinatie van smaken, variërend van zoet tot zuur en pittig. Pani puri wordt vaak in één hap gegeten, wat zorgt voor een explosie van smaken in de mond.
Pani puri biedt een heerlijke en avontuurlijke eetervaring voor liefhebbers van de Indiase keuken en is een absolute aanrader om te proberen voor wie op zoek is naar nieuwe smaakbelevingen.
Geraffineerd tarwemeel, volkoren meel, zetmeel, rijstmeel, maismeel, bakpoeder, zout, kurkumapoeder, eetbare plantaardige olie, zuurteregelaar, toegestane synthetische kleurstof.
Energiewaarde/Calorieën: 1155,6 kJ/ 276 kcal
Vet: 16 g
Waarvan verzadigd: 0 g
Koolhydraten: 30 g
Waarvan suikers: 13 g
Vezels: 1,84 g
Proteïne: 3 g
Zout: 0,48 g
Natrium: 190 mg
200 g.
Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met gluten, noten, pinda, mosterd, selderij, sesam, schelpdieren, soja, sulfiet, vis en weekdieren worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.
In een koele, donkere en droge plaats bewaren. Breng de inhoud na openen over in een luchtdichte container.
De bereiding van Pani Puri bestaat uit drie hoofdonderdelen: het maken van de puri's (knapperige deegbolletjes), het bereiden van de vulling en het maken van het pani-water (kruidig water). Hier is een algemeen stappenplan voor het bereiden van Pani Puri:
Voorbereiding:
Bereiding van de puri's:
Bereiding van de vulling:
Bereiding van het pani-water:
Samenstellen van de Pani Puri:
Het is belangrijk op te merken dat dit een algemene richtlijn is en dat de specifieke ingrediënten en verhoudingen kunnen variëren afhankelijk van de regio en persoonlijke voorkeuren. Je kunt ook verschillende chutneys zoals tamarinde- en muntchutney toevoegen voor extra smaak. Experimenteer en pas het recept aan volgens jouw smaak.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen