Met de Pilau Biryani Masala maak je een heerlijk rijstgerecht in combinatie met kip. Pilau is ontstaan ergens in het Midden-Oosten, maar vanwege het hoge niveau van smaken verspreide het gerecht zich heinde en ver.
Dosa is een dunne, krokante en hartige pannenkoek, een gerecht dat erg populair is in Zuid-India. Met deze mix kunt u eenvoudig Dosa maken, erg lekker in combinatie met tomaten chutney en sambar.
Manji Bombay Mixture is een heerlijke hartige snackmix gemaakt van een zorgvuldig samengestelde selectie van hoogwaardige ingrediënten die bij elke hap een harmonieuze mix van smaken en texturen biedt.
Het sap van de citroen geeft gerechten, dranken en sauzen een frisse smaak. Bovendien kan het sap verkleuring van bijvoorbeeld banaan, appel, peer en avocado voorkomen.
Ooit gefrustreerd geweest over hoe flauw je sambar smaakt? Ben je het zat om te veel kruiden aan je gerecht toe te voegen en krijg je niet de authentieke smaak die je wilt? Zoek niet verder, want dit is de sambar waar je naar op zoek was.
Havermout is gedroogde, gepelde en geknipte haver. Havermout wordt gebruikt als ontbijt in papvorm, als ingrediënt van muesli en kan in brood en gebak worden toegepast.
Deze 100% pure kokosolie voegt extra smaak toe aan uw gerechten. Kokosolie wordt gewonnen uit verse met de hand gekozen kokosnotenmelk, 100% natuurlijk.
Deze zurige gember paste past ideaal bij diverse Indiase gerechten. De ingrediënten zijn speciaal op elkaar afgestemd om de authentieke Indiase smaken naar voren te halen.
Deze zurige knoflook paste past ideaal bij diverse Indiase gerechten. De ingrediënten zijn speciaal op elkaar afgestemd om de authentieke Indiase smaken naar voren te halen.
Gedroogde chillies / gedroogde pepers kunt u gebruiken in uw gerechten om meer diepte, smaak en nuance te creëren. Het is onmisbaar in de Indiase keuken.
Semolina is een grof type bloem, meestal gemaakt van durumtarwe (extra harde tarwe). Na het malen worden de zemelen verwijderd en blijft er griesmeel over.