Venkelzaad is de gedroogde vruchten van een plant. Deze intense en zeer aromatische zaden hebben een zoete smaak. Venkel zaden worden gebruikt in vlees, vis en groenten curry's maar kunnen ook worden gebruikt als mondverfrisser.
Zwarte mosterdzaadjes hebben een heerlijke aromatische smaak en voegen daarmee warmte en diepte toe aan vele gerechten. Deze mosterdzaadjes zijn rijk aan vitaminen en mineralen.
Met de hand geoogst, tot in de perfectie gerijpt en verwerkt om de essentie van ons moederland te behouden, neemt elke rijstkorrel je mee terug naar de regio waar het vandaan komt.
Manji Bananen Chips Chili zijn gemaakt van rijpe bananen, vakkundig gesneden, gebakken tot een knapperige perfectie en op smaak gebracht met een verleidelijke mix van chilikruiden.
Deze traditionele Indiase snack is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en doordrenkt met aromatische kruiden en biedt een symfonie van smaken en een bevredigende crunch.
Van het zoeten van warme dranken, het bakken van heerlijke lekkernijen en het verrijken van hartige gerechten tot het maken van verfrissende dressings.
Komijn Papad of papadums zijn dunne wafeltjes gemaakt van linzenmeel met komijnsmaak. Bak de papadums 20 tot 30 seconden in hete olie. Papadums zijn lekker knapperig en heerlijk als snack, voorgerecht of bijgerecht.
Pavithram traditioneel Indiaas en 100% natuurlijk kookgerei van klei. Deze terracotta pannen zijn te gebruiken voor het koken en serveren van gerechten.
Erg smakelijke en ietwat pittige Zuid-Indiase thokku gemaakt van verse munt ingemaakt met de lekkerste gemengde kruiden en olie. Smaakt erg goed bij rijst of als dipsaus bij papads.