Deze aromatische basmatirijst kookt mooi droog en ruikt en smaakt heerlijk. Basmatirijst komt uit Noord-India, waar lokale boeren het gewas aan de voet van het Himalayagebergte verbouwen.
Biologische gist voor het bakken van biologisch brood en bijvoorbeeld ook pizzadeeg. De gist is stabiel, extra sterk wat zorgt voor een luchtig deeg. Het is minder gevoelig voor temperatuur en luchtvochtigheid.
"Not Coffee" cafeïne vrij koffie alternatief op basis van tarwe is een heerlijke drank met een mooie diepe smaak en een subtiel bittertje. 's Avonds nog een Chikko? Geen probleem.
Een verfrissende helder amberkleurige kruidenthee met een zoet, muntachtig aroma. De licht nootachtige smaak van rooibos, is subtiel aangevuld met frisse munt en pittige gember.
Kodo Millet Noodles zijn gemaakt van een van de meest voedzame gierstsoorten afkomstig uit India: de Kodo Millet. Het heeft veel gezonde eigenschappen en wordt veel gebruikt in de traditionele Indiase keuken.
Pearl Millet Noodles zijn gemaakt van een van de oudste gewassen: de parelgierst. Het wordt gezien als een natuurlijk superfood wat rijk is aan mineralen.
Mint Leaves Rice mix bevat muntbladeren. Dit is een van de meest voorkomende kruideningrediënten die aan bijna elk gerecht wordt toegevoegd om de smaak te verbeteren. Deze uitgebalanceerde kruidenmix kan worden gebruikt in de rijst of pasta.
Amla Rice Mix is zeer rijk aan vitamine C en bevat veel mineralen en vitamines zoals calcium, fosfor, ijzer, caroteen en vitamine B-complex. Amla is ook een krachtige anti-oxidant.
Couscous is een graan dat veelal in de Noord-Afrikaanse keuken wordt gebruikt. Van grof gemalen durumtarwe worden balletjes gevormd die vervolgens worden gedroogd.