Semolina is een grof type bloem, meestal gemaakt van durumtarwe (extra harde tarwe). Na het malen worden de zemelen verwijderd en blijft er griesmeel over.
Tarwemeel is een belangrijk ingrediënt in de Indiase keuken. Het tarwemeel helpt u onder andere bij het bereiden van traditionele Indiase platte broden als Roti en Naan.
Bajra meel is een fijn gemalen parelgierst en heeft een grijsachtige kleur met een licht nootachtige smaak. Bajra meel wordt in India vaak gecombineerd met tarwebloem voor het maken van platte broden zoals bhakari, thepla en khakhra. Het is glutenvrij.
Dit zachte, zoete meel komt niet vaak voor in veel recepten, en het is niet gemakkelijk te vinden. Mung bonenmeel is glutenvrij, voor mensen met een glutenintolerantie is dit een groot voordeel.
Geroosterd Urid meel is een pure en verse meel gemaakt van de Urid boon. Het zit boordevol voedingsstoffen zoals eiwitten en vezels. Het is ideaal bij vegetarische gerechten.
Geroosterde rava, ook bekend als 'suji' of 'semolina', is een veelgebruikt ingrediënt in de Indiase keuken. Het wordt verkregen door tarwezemelen te malen tot een grove korrelige textuur.
Kuttu Atta of boekweitmeel, wordt gewonnen uit een fruitzaad van de Fagopyrum esculentum-plant. Dit glutenvrije meel wordt gemaakt van een graanachtig zaadje, dat veel wordt geconsumeerd in Azië en Europese landen.
Semolina is een grof type bloem, meestal gemaakt van durumtarwe (extra harde tarwe). Na het malen worden de zemelen verwijderd en blijft er griesmeel over.
Vers gemalen volkoren meel voor het perfecte brood, elke keer weer. Krijg jouw dagelijkse vezelinname zonder het gedoe van het malen van jouw eigen meel.
Geroosterde rode rijstmeel is een veelzijdig ingrediënt dat wordt verkregen door rode rijstkorrels te roosteren en vervolgens fijn te malen tot een poederachtige consistentie.
Rijst is sinds historische tijden het hoofdvoedsel van India. Een variant van deze rijst is de gemalen vorm ervan, die lange tijd kan worden bewaard en kan worden gebruikt om instantrecepten te maken.