Zoek jij een bron van proteïne en voedingsstoffen? Dan is de Ponni Boiled Rijst iets voor jouw! Vanuit voedingsoogpunt is deze rijst is vergelijkbaar met bruine rijst.
Deze gezonde rijst is heerlijk van smaak en heeft een fijne textuur.
Zoek jij een bron van proteïne en voedingsstoffen? Dan is de Ponni Boiled Rijst iets voor jouw! Vanuit voedingsoogpunt is deze rijst is vergelijkbaar met bruine rijst.
Deze gezonde rijst is heerlijk van smaak en heeft een fijne textuur.
Deze Red Raw rode rijst is gepolijst, heeft een stevige beet en een nootachtige smaak. De gepolijste rijst bevat minder voedingsvezels en complexe koolhydraten dan de ongepolijste variant. De kooktijd is langer dan witte rijst.
Unirice Basmatirijst wordt verbouwd aan de voet van het Himalayagebergte. De mooie droogkokende, slanke rijstkorrel groeit in rijke grond met het natuurzuivere smeltwater van de sneeuw uit het Himalayagebergte.
Deze rode rijst is ongepolijst en enigszins vergelijkbaar met zilvervliesrijst, erg gezond en lekker. Rode rijst heeft een stevige beet en een nootachtige smaak en omdat de kiem van de rijst intact is gelaten heeft het hoge voedingswaarde.
Unirice Longgrain Rice bestaat uit langkorrelige rijst met een lage tot matige zetmeelgehalte. Het heeft een licht nootachtige smaak en een luchtige textuur.
De Masala Rijst voor Biryani is al voorbereid met een rijk kruidenmengsel, welke de authentieke Indiase smaak naar voren brengt. Voeg zelf alleen nog jouw favoriete groenten en/of vlees toe, even koken en smullen maar!
De korrel van idly rijst is kort, dik en stevig. De rijst groeit in de velden van Zuid-India en is ideaal om sponzige idli's en krokante dosa's mee te maken. Probeer het eens met onze Idly Chili poeder van Aachi Masala. Een echte aanrader.
Deze hoogwaardige kortkorrelige Selenio-rijstvariëteit heeft kenmerken die sterk lijken op de Japonica-rijst die in Japan wordt gebruikt om sushi te maken.
Deze aromatische basmatirijst kookt mooi droog en ruikt en smaakt heerlijk. Basmatirijst komt uit Noord-India, waar lokale boeren het gewas aan de voet van het Himalayagebergte verbouwen.
Deze aromatische basmatirijst kookt mooi droog en ruikt en smaakt heerlijk. Basmatirijst komt uit Noord-India, waar lokale boeren het gewas aan de voet van het Himalayagebergte verbouwen.