Komijn Papad of papadums zijn dunne wafeltjes gemaakt van linzenmeel met komijnsmaak. Bak de papadums 20 tot 30 seconden in hete olie. Papadums zijn lekker knapperig en heerlijk als snack, voorgerecht of bijgerecht.
Noedels op basis van gierst voor het maken van de heerlijkste gerechten. Een kruidenmix (masala) is bijgevoegd voor die heerlijke authentieke Indiase smaak.
Noedels op basis van tarwe voor het maken van de heerlijkste gerechten. Een kruidenmix (masala) is bijgevoegd voor die heerlijke authentieke Indiase smaak.
Traditionele natuurlijke Zuid-Indiase zelfgemaakte pappadams zonder conserveringsmiddelen, geen kleurstoffen toegevoegd. Ze zijn krokant en heerlijk van smaak.
Vermicelli of Semia is een Indiase vorm van spaghetti gemaakt van harde tarwe. Semia is verkrijgbaar in zowel geroosterde als niet-geroosterde verpakte vormen.
Noedels op basis van tarwe voor het maken van de heerlijkste gerechten. Een kruidenmix (masala) is bijgevoegd voor die heerlijke authentieke Indiase smaak.
De Masala Rijst voor Biryani is al voorbereid met een rijk kruidenmengsel, welke de authentieke Indiase smaak naar voren brengt. Voeg zelf alleen nog jouw favoriete groenten en/of vlees toe, even koken en smullen maar!
Palada Payasam is een zoete delicatesse die in bijna alle Kerala huishoudens wordt bereid tijdens het festival van Onam en vele andere gelegenheden. Een basis mix waar je je eigen twist aan kunt geven.
Peper Papad of papadums zijn dunne wafeltjes gemaakt van linzenmeel met pittige smaak van peper. Bak de papadums 20 tot 30 seconden in hete olie. Papadums zijn lekker knapperig en heerlijk als snack, voorgerecht of bijgerecht.