Rice Pongal of Ven Pongal is een erg populair gerecht uit de Zuid-Indiase keuken. Het dient als een ideaal ontbijt en vormt een uitstekende combinatie met kokoschutney, vada en/of hete sambar.
Cumin Papad of papadums zijn dunne wafeltjes gemaakt van linzenmeel met komijnsmaak. Bak de papadums 20 tot 30 seconden in hete olie. Pappadums zijn lekker als snack, voorgerecht of bijgerecht.
Rava Upma Mix voor het maken van een heerlijk ontbijt op basis van geroosterd grof griesmeel (tarwe). Het gerecht upma is afkomstig uit het Indiase subcontinent en is het meest gebruikelijk als ontbijt in Zuid-India.
Noedels op basis van tarwe voor het maken van de heerlijkste gerechten. Een kruidenmix (masala) is bijgevoegd voor die heerlijke authentieke Indiase smaak.
Sorghum Vermicelli bevat een verscheidenheid aan heilzame fytochemicaliën die werken als antioxidanten voor het lichaam. Het heeft een hoog vezelgehalte dat van vitaal belang is voor de algehele spijsvertering.
Trosgierst vermicelli is een belangrijk gezond alternatief voor rijst. In vergelijking met rijst heeft het een lage glycemische index, d.w.z. het verhoogt de bloedsuikerspiegel slechts geleidelijk na voedselinname.
Vermicelli of Semia is een Indiase vorm van spaghetti gemaakt van harde tarwe. Semia is verkrijgbaar in zowel geroosterde als niet-geroosterde verpakte vormen.
Standaard Papad of papadums zijn dunne wafeltjes gemaakt van linzenmeel. Bak de papadums 20 tot 30 seconden in hete olie. Papadums zijn lekker knapperig en heerlijk als snack, voorgerecht of bijgerecht.
Peper Papad of papadums zijn dunne wafeltjes gemaakt van linzenmeel met pittige smaak van peper. Bak de papadums 20 tot 30 seconden in hete olie. Papadums zijn lekker knapperig en heerlijk als snack, voorgerecht of bijgerecht.
Chilli Papad of papadums zijn dunne wafeltjes gemaakt van linzenmeel met pittige smaak van rode peper. Bak de papadums 20 tot 30 seconden in hete olie. Papadums zijn lekker knapperig en heerlijk als snack, voorgerecht of bijgerecht.