Deze mangopulp staat bekend om de heerlijke zoete smaak van rijpe mango's. Het vruchtvlees van natuurlijk fruit heeft een dikkere consistentie en is daarom ideaal voor het maken van vruchtensauzen, ijs, milkshakes en pudding.
Traditionele natuurlijke Zuid-Indiase zelfgemaakte pappadams zonder conserveringsmiddelen, geen kleurstoffen toegevoegd. Ze zijn krokant en heerlijk van smaak.
Sorghum Vermicelli bevat een verscheidenheid aan heilzame fytochemicaliën die werken als antioxidanten voor het lichaam. Het heeft een hoog vezelgehalte dat van vitaal belang is voor de algehele spijsvertering.
Kesar mangopulp staat bekend om de onweerstaanbare smaak van rijpe mango's. Het vruchtvlees van natuurlijk fruit heeft een dikkere consistentie en is daarom ideaal voor het maken van vruchtensauzen, ijs en pudding.
Rijst is sinds historische tijden het hoofdvoedsel van India. Een variant van deze rijst is de gemalen vorm ervan, die lange tijd kan worden bewaard en kan worden gebruikt om instantrecepten te maken.
Geniet van deze heerlijke, vegetarische Zuid-Indiase, ingelegde groene peper pickle en laat je verrassen door de voortreffelijke smaak van de Zuid-Indiase keuken.
Komijn Papad of papadums zijn dunne wafeltjes gemaakt van linzenmeel met komijnsmaak. Bak de papadums 20 tot 30 seconden in hete olie. Papadums zijn lekker knapperig en heerlijk als snack, voorgerecht of bijgerecht.
Jackfruit is een fruitsoort die steeds vaker terug te vinden is in de keuken als vleesvervanger. Het vruchtvlees neemt gemakkelijk alle smaken op, waardoor je het heel goed kan kruiden en marineren.
De Masala Rijst voor Biryani is al voorbereid met een rijk kruidenmengsel, welke de authentieke Indiase smaak naar voren brengt. Voeg zelf alleen nog jouw favoriete groenten en/of vlees toe, even koken en smullen maar!
Vermicelli of Semia is een Indiase vorm van spaghetti gemaakt van harde tarwe. Semia is verkrijgbaar in zowel geroosterde als niet-geroosterde verpakte vormen.