Vingergierst meel of ragi meel is een voedingssupplement dat rijk is aan calcium, vezels, eiwitten, ijzer en andere mineralen. Het heeft een nootachtige smaak.
Pavithram traditioneel Indiaas en 100% natuurlijk kookgerei van klei. Deze terracotta pannen zijn te gebruiken voor het koken en serveren van gerechten.
Urid Beans zijn linzen/bonen en zijn een natuurlijke bron van eiwitten, rijk aan vezels en worden op grote schaal gebruikt in de Aziatische keuken, vooral door vegetariërs.
Qurban Sella Rijst is een hoogwaardige basmatirijst met extra lange korrels, vergelijkbaar met andere premium basmatirijstsoorten zoals President Golden Sella en India Gate Sella Basmati.
Pinda olie (grondnootolie) is een heldere, lichtgele olie, gewonnen uit pinda’s. Het is zeer geschikt om mee te wokken, grillen, bakken en frituren. Het kan ook worden verwerkt in dressings of koude sausjes. Pinda olie heeft een neutrale smaak en geur.
Kasjmiri peper is een hoge kwaliteit peper welke groeit in de beste groei regio's van India. Dankzij de luchtdichte verpakking blijft de kwaliteit bewaard. Een must have voor in de keuken.
Cumin Papad of papadums zijn dunne wafeltjes gemaakt van linzenmeel met komijnsmaak. Bak de papadums 20 tot 30 seconden in hete olie. Pappadums zijn lekker als snack, voorgerecht of bijgerecht.